| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
yapko F&F MEMBER Fiat 128 Tarnow/Krakow | 2006-01-03 21:38:13 Albo musisz miec komorke z modemem GPRS (niektore maja GPRS tylko do WAP'u) + kabelek do kompa albo najnowszy wynalazek w Polsce GPRS/EDGE (to chyba juz UMTS) - np. Era Blue Connect, Plus tez ma podobna usluge. GPRS daje max 115 kb, EDGE to juz cos porownywalne z Neostrada (rzedu 0,5-1 Mbita).
Idz i zapytaj u operatorow. |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2006-01-03 23:02:33 no ja tak netowalem rpzez gprs ale raczej oplaca sie tlyko do scigania maili i korzystanie z gg. ogladanie stronek to droga sprawa za duzo danych:/
mozna tel podlaczyc przez kabelek ja mielem sonego t65. lub moze leciec przez IRDE teszt ak pracowalem i bylo ok. ale tak jak mowie tylko do gg i maili www sie nie oplaca. aha musisz miec sterowniki do windowsa zeby z tel zrobil modem. potem tworzysz polaczenie dial-up i laczysz sie tak jak kiedys ze zwyklym modemem w tepsie. ewentualnie wykup sobie abonament za 50zl i masz net wszedzie i ile chcesz. leci to roznymi metodami. a do laptopa wtykasz tylko karte pcmcia.... |
cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2006-01-03 23:40:26 iPlus, Orange tez to ma no i Blue Connect Ery, ogolnie predkosci male poza wwa no i koszty zestawów startowych troche odstraszaja... Orange i Plus mialy w miare znośną oferte... iPlus byl w promocji.. szukaj na www operatorow i czytaj dokladnie cenniki i regulaminy |
mille F&F Sympatyk Honda Accord Aerodec ... Poznań | 2006-01-04 01:04:16 zdecydowanie najgorsza oferte ma orange, najwysze ceny i brak UMTS'a. przerazilem sie jak ojciec dostał ten "wynalazek" sluzbowo. za nizsza cene w plusie i erze jest umts. idea zawsze byla dla mnie najbardziej druciarska siecią ale nie wierze ze sa az tak zacofani ze nie uruchomili umts'a. powinni chyba zostac przy NMT bo widac tam sie zatrzymali. |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2006-01-04 01:19:37
idea dobra byla do pewnego czasu.. ale sie zj...la i musialem zmienic na era jak narazie ma najlepsza oferte.. |