Miałem stłuczke :-(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hejka, dzisiaj na miescie miałem stłuczke, nie bede opisywał co i jak bo za dużo by to zajeło, Essi ma lekko porysowany zderzak z tyłu a Vectra od "panienki" porysowane tylne drzwi. Problem w tym ze ta owa panienka jest zona policjanta ktory w momencie zjawil sie na miesjcu zdarzenia. Odmowilem przyznania sie do winy bo twierdze ze jej nie mam.
Mam pytanie czy ktoś z was się już sądził?? Jakie będą to koszta??

Ty cofales czy ta vectra taka dluga ze zachodzi przy skrecie jak przegubowiec?

A masz innych świadków, bo może być ciężko.

Ja mam porysowany tylny zderzak tak z boku od strony kierowcy, a ona tylne drzwi, wszystko przez ten piepszony snieg, a babka ma uszkodzone tylne drzwi od strony kierowcy oczywiscie.

taaa zagadalem do goscia bo widziałem ze on to widział, to rzucil tekstem, a daj pan spokoj ja sie w to nie mieszam, a Policji co sie zjechalo!!!! Jakby morderstwo bylo

a przepraszam co ma za zanczenie czy jest zona policjanat czy biskupa
jak on sie zaraz zajwil; to ty masz prawo jesli ona sie nie przyznaje do winy zglosic to na policje przyjezdza drogowka i tyle a jak nie chca bo juz jest maz tej panio to nalegaj ze bedzie to nie obiektywne
w ostatecznosci mozesz zlozyc skarge do komendanta

a tak na marginesie nie opisales co i jak
napisales o szkodach o sniego a konkretow to zero

Cytat:
2006-01-04 15:44:11, lukas_s pisze:
a tak na marginesie nie opisales co i jak napisales o szkodach o sniego a konkretow to zero

Bo długo by tu pisac. To jest takie dziwne male skrzyzowanie jadac od dołu tyak jak ja jechalem, nie widac czy jedzie coś z góry, jak sie wjedzie na skrzyzowanie to dopiero coś widac. No i zobaczyłem Vectre, wiec zjechalem delikatnie na bok i sie zatrzymałem. Oczywiscie po bokach max sniegu, no i "laska" przeciska sie ta Vectra do momentu, gdy nie usłyszałem trzasnięcia etc. Goscia z drogowki (nawet zdjecia robili) zastanawiało dlaczego ona miała porysowane tylko tylnie drzwi, teoretycznie powinna miec całe auto. No ale tym sie zajmie sąd. Ale widze ze chyba nikt sie w takie cosik nie bawił :-/

podaj więcej info...
chyba troche znam się na tym, pracuje w likwidacji szkod

Cytat:
2006-01-04 15:54:03, Gofer pisze:
Bo długo by tu pisac. To jest takie dziwne male skrzyzowanie jadac od dołu tyak jak ja jechalem, nie widac czy jedzie coś z góry, jak sie wjedzie na skrzyzowanie to dopiero coś widac. No i zobaczyłem Vectre, wiec zjechalem delikatnie na bok i sie zatrzymałem. Oczywiscie po bokach max sniegu, no i "laska" przeciska sie ta Vectra do momentu, gdy nie usłyszałem trzasnięcia etc. Goscia z drogowki (nawet zdjecia robili) zastanawiało dlaczego ona miała porysowane tylko tylnie drzwi, teoretycznie powinna miec całe auto. No ale tym sie zajmie sąd. Ale widze ze chyba nikt sie w takie cosik nie bawił :-/

hehe w Zabrzu sa wlasnie takie male skrzyuzowania
mieszkalo sie troszki w Zabrzu jakies 13 latek ale bylem zbyt maly zeby jezdzic autkiem

Cytat:
2006-01-04 15:54:40, Tazzowa pisze:
podaj więcej info... chyba troche znam się na tym, pracuje w likwidacji szkod

Oki Priv !!