MotoNews.pl

Progi do łady

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chciałem założyć sobie progi do łady ale w sklepie mi powiedział gościu że do łady niema takich progów może ktoś z was wie jakie pasują i ile kosztuja A i odrazu dziekuje kacprowi97 za przyjecie do klubu

o jakie progi Ci chodzi ???? Stalowe do wspawania czy spojlery ??
stalowe są napewno a do ozdoby pewnie tez ....może od fso1500 podejdą .....

chodzi mi o spojlery niewiesz ile mogły by kosztować

kurcze samare z 2107 pomyliłem....poczekaj na samarowców może Ci powiedzą a jak nie to zadzwoń do Krakowa lub Płocka tam pewnie znajdziesz to czego szukasz
Adresy i telefony znajdziesz na klubowej stronie

pod tym telefonem możesz dowiedzieć się o listwy progowe.
0602379220 proś Jacka.
koszt tych progów to około 200pln

może takie jak ma Stefan-Sędziszów ???

Stefan z tego co wiem ma założone progi z opla kadeta. Ja natomiast kupiłem progi do samary na giełdzie.
pozdr

z tej czarnej ładzinki są niezłe chyba bedą pasować do piecio drzwiowej jak od kadeta to może bedą niedrogie i jeszcze jakis ładny spojlerek na tylna klape tylko mi ja troszke zjadł rudy a niemoge znaleźć jej na żadnym szrocie

Witam Cię na forum!
a co do tematu klapy to trudno będzie to deficytowy towar, ona szybko rdzewieją

Witam sprobuj progi od poloneza lub w sklepach ze slojlerami są progi uniwersalne ktore mozesz sobie dopasowac.
powodzenia OSS

witam!!!!!!!!!!!!!! mam tel. do gości który wysyła uniwersalne progi za 135zł tel.podam jutro. a tak wogule mam pytanko od czego są te klamki w tej czarnej samarce?

jak masz nr. tel. to udostępnij go jak możesz.

a klamki sa od łady

ten nr. to 604632248 te progi mają długość 220cm.

te 135pln to za sztukę czy parę?

135zł za parę

Sorry, temat dla mnie dziwny, w swojej Samci wymieniałem progi dwa lata temu, dostałem je bez większego problemu (w Poznaniu). lewy kosztyje ok. 60 zł- do Łady pięciodrzwiowej, były to oryginały (rosyjskie) i takie polecam. jeśli temat aktualny daj maila , odpowiem, RADA!! progi radzę zalać olejem transformatorowym, lub zużytem olejem od przekładni elektrycznych- gwarancja min. 10 lat. Testowałem to na mojej pierwszej wŁadzi tj. na 2101.

Pavco, ale my szukamy ospojlerowania na progi.

Na Allegro sprzedają jakieś uniwersalne progi:
PROGI UNIWERSALNE

A ja znalazlem takie

za ile? i gdzie?