Rajdowe E30 318 is ????????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam jakiegos dobrego forum BMW E30 , no wiecie takiego nie-dresowego .Szukam informacji o Beemce 318 is E30 przygotowanej do rajdow .
Moze ktos slyszał............

evil jest dresem to wie coś na temat bmw

Cytat:
2006-01-07 23:26:48, dombrol pisze:
Szukam jakiegos dobrego forum BMW E30 , no wiecie takiego nie-dresowego .Szukam informacji o Beemce 318 is E30 przygotowanej do rajdow . Moze ktos slyszał............

O ile sie orientuje to chyba takiego forum beemek gdzie znajdziesz sluszne porady to nie ma.. bynajmniej ja nie spotkalem a swego czasu szukałem...

spytaj chłopaków co z krakowa są tam kolo co ma e30 Mpowera budował swego czasu e30 1.8 do pzm ze szperą klatą poprostu wg homologacji do pzm widzialem to auto fajne było jak rajdówka tyle że ja nie pamiętam jak ten koles sie nazywa i jak go szukac...

Cytat:
2006-01-08 00:12:42, kaza pisze:
spytaj chłopaków co z krakowa są tam kolo co ma e30 Mpowera budował swego czasu e30 1.8 do pzm ze szperą klatą poprostu wg homologacji do pzm widzialem to auto fajne było jak rajdówka tyle że ja nie pamiętam jak ten koles sie nazywa i jak go szukac...

Krakow - to zaweza poszukiwania , dzieki

wymiatala nawet w Torunia jakaś bejca z tego co pamiętam i to całkiem dobrze, ale nie mam zielonego pojęcia o niej

Klementowicz ma takie auto: BMW
Chyba było opisane w WRC.

to BMW co w Toruniu zamiatalo tez na full szperze 1.8 i ladnie zdlubane to byla beta Rzeznika koles jest z wloclawka mozna zlapac do niego kontakt przez automobilklub wloclawski
klik

Pamietam jak Siwy sie cieszyl jak Rzeznik sam osobiscie podszedl sie przywitac Smiszny czlowiek ze tego Slayera

Ja ja ja ja jaaazdaaaa....

Elektroszpera = drifting4ever

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2006-01-09 02:33:55 ]