[s] swap 900 calosc lub na czesci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do sprzedania moja padaka. Njchetniej w calosci. Wtedy cena 1500zl.

Jezeli na czesci to idziemy po kolei:

1) Buda: stan blacharski idealny, zero korozji przy mocowaniach zawieszenia w podlodze itp, konserwacja od dolu, od srodka gola blacha i widac ze stan idealny, buda robiona przez poprzedniego wlasciciela ktory z zawodu jest blacharzem, kolor biala perla, tak jak mowilem zero rdzy jest to idealna podstawa do zbudowania czegos naprawde mocnego. Jedyny defekt to leciutkie przytarcie z prawej strony, drzwi sa juz prawie idealnie wyklepane, nie zeszlo nawet duzo lakieru, do wymiany jezeli ktpos bardzo chce jest element z migaczem bocznym, a tak cala reszta stan bardzo dobry. W zestawie resor i tylne sprezyny. Buda przygotowana pod montaz swapa. elektryka stan bardzo dobry. Cena: 350zł.

2) Koła rekiny, 4 sztuki, 2 sztuki 5 cali i 2 sztuki 5,5 cala. Kolor bialy, opony na nich raczej na wymiane, letnie w rozmiarze 135 i 145. Bierznik po 3 mm. Kola raczej proste jedynie na jednej feldze rancik przytarty, przydaloby sie ponowne malowanie. Cena:130zł.

3) Lusterka engelmann, czarne, stan bardzo dobry, cena: 70zł

4) Lekka przednia klapa, kolor bialy ale mozna malowac na jaki sie chce wykonana z laminatu, najlzeszjsza jak tylko sie da, do kompletu dokladam 4 zapinki (warte 65zł razem), stan idealny. Cena: 120zł

5) Silnik 903 z fiata 127, pare tygodni temu wyciagniety z tegoz fiata, jezdzil u mnie przez okolo 1000km i nie bylo z nim najmniejszego problemu (jedynie wymienilem swiece). Pelen osprzet, zalany syntetykiem, wymieniony simering os strony zamachu, alternator, 2 rozruszniki, kolektor wydechowy, wydech pod swapa. Cena: 450zł.

6) Flansza. Flansza jak flansza, moja troszke kombinowana tzn dajemy3 podkladki pomiedzy nia a silnik dodatkowo. Cena: 100zł

7) Belka pod silnik 903 do malucha, pod ucho poziome (moge dac w zestawie) mocowana poprzednie nad seryjna belką. Cena: 80zł.

9) Belka seryjna wycieta pod silnik 903 do malucha. Cena: 20zł

10) Zbiornik wyrownawczy z cc900, stan bardzo dobry. Cena: 20zł.

11) Weze gumowe i rury metalowe idace przez caly samochod do chlodzenia, odbior raczej osobisty, cena: 50zł.

12) Chłodnica uno 1.0, nie cieknie, wsyztsko jak najbardziej okej z nią, cena: 70zł.

Za komplet: silnik + flansza+ 2 belki + rury i chłodnica: 650zł.

13) kierownica jakas, nie wiem jaka, oblozona gabeczka, idelanie sie trzyma reki, najlepsza keira jaką mialem. Razme z nabą. Cena: 50zł

O inne czesci prosze sie pytac. Skrzynia ma zjechana jedna polos od strony zabieraka. Cala reszta stan ok.
Za jakies pol godzinki fotki.

juz sie 900ka znudzila?

ta kiera ma jakies odsadzenie? pokaz no fotke jej, jaka srednica

jutro bedzie 100% info czy zostaje parch czy nie bo taki wqrwiony jestem na niego ze szok.
zOLTAR odsadzenie to ona ma zerowe srednica cos kolo 30cm.

dochodiz jesio obrotek lumela na 2 cylindry bez szybki, cena 40zł.

Cytat:
2006-01-10 16:52:45, toki pisze:
jutro bedzie 100% info czy zostaje parch czy nie bo taki wqrwiony jestem na niego ze szok.

Chwila slabosci?
Spoko, przyzwyczaisz sie po jakims czasie
Ja swojego parcha sprzedawalem juz ze 2 razy

no to pokaz no jej fotki

o matko huto co to za muzyka w ogole? umc umc umc, szopena byscie puscili albo chociaz floydow to ja dziekuje

jak w tym aucie wszystko jest zrobione równie profesjonalnie jak obicie kiery to juz wiem czemu idzie do żyda

kiera jest wyciagnieta z czelusci garazu
wazne ze spelnia swoja role
reszta jest naszczescie bardziej profi, wqrwia mnie teraz tylko ta skrzynia cala reszta jets bez zarzutu.l

chetnie wezme koła

nawet dzis

i moze obrotek

ja wstepnie zaklepuje rozowego misia,moze byc bez kluczy
A tak na serio jak bedziesz chcial go sprzedaz to ja bym belke chetnie z poziomym uchem do silnika zakupil

obrotek dla Domana a jak on nie wezmie to jozekrj.rekiny dla jozekrj.

Toki nie lam sie - a z kim ja bee rajdowal he?

Zamontuj ta trujkatna oslone co jest pod lizakiem a bedzie gitara

ja ten obrotek biore na 100%, jak 2 zapinki bez maski sprzedasz to tez biore.

Hehehehehehehe nie żebym się szyderczo śmiał ale posty Tokiego mnie już rozwalają hehehehehe

zeswapowanie trawało 5 dni

o tym własnie pisałem panie toki

ale czemu Toki to opycha? spalanie dobilo?

Toki sie chyba rozmyslil