| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
slawekk Esperak 1,8/Corsa C ... Warszawa Wawer | 2006-01-09 11:58:34 Przeszukałem forum ale nie znalazłem podobnego przypadku:
w piatek wychodząc z pracy nie zadziałał mi wogóle alarm ani centralny z pilota, ponieważ dioda alarmu była zgaszona otworzyłem drzwi z kluczyka - centralny działał alarm nawet się nie odezwał (z rana jak zamykałem wszystko było jeszcze OK). Ponieważ w piatek złozyła mnie grypa, nie miałem siły zeby temat zbadać głębiej. Dziś z rana poszedłem z dwoma pilotami (zeby wykluczyc baterię - drugi pilot wogóle nieużywany), na obu pilotach to samo. Aku też jest w porządku (ma dopiero coś koło roku) - samochód stał na dworze od piątku i zapalił od pierwszego ruszenia kluczykiem. Sprawdziłem bezpieczniki (z lewej strony po stronie kierowcy - nie wiem czy są jeszcze jakieś inne) wszystkie są OK. No i tu mam pytanie : CO TO MOŻE BYĆ???
Ewentualnie czy mogły mi ktos polecić jakiegos elektryka w stylu p.Sławka . Na forum znalazłem namiary na kilku elektryków (elektrycy ) , ma ktoś jakies doswiadczenia z nimi??
Z góry dzięki za pomoc |
slawekk Esperak 1,8/Corsa C ... Warszawa Wawer | 2006-01-09 17:32:38 a gdzie najcześciej są bezpieczniki od alarmu? tak na moje laickie oko nigdzie ich nie zauważyłem (ale nie wiedziałem też gdzie szukać ) |
mircut Katowice | 2006-01-09 17:47:42 u mnie alarm (chociaż nie dziala) jest na 30-amperowym bezpieczniku w prawym dolnym rogu - tam gdzie klakson i centr. zamek |
mircut Katowice | 2006-01-09 17:49:31 [ wiadomość edytowana przez: mircut dnia 2006-01-09 17:53:45 ] |