MotoNews.pl
4 Ogrzewnie tylnej szyby BMW E-34 520 Kombi???? (116313/0) - NT

Ogrzewnie tylnej szyby BMW E-34 520 Kombi????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, pomóżcie mi bo mam problem z ogrzewaniem tylej szyby w E-34. Pradwopodobnie jakiś przekaźnik albo bezpiecznik. Powiedzcie ,który bezpiecznik za to odpowiada i któy przekaźnik. pozdrawiam

Cytat:
2005-09-27 13:01:26, zenon888 pisze:
Witam, pomóżcie mi bo mam problem z ogrzewaniem tylej szyby w E-34. Pradwopodobnie jakiś przekaźnik albo bezpiecznik. Powiedzcie ,który bezpiecznik za to odpowiada i któy przekaźnik. pozdrawiam

przeciez masz dostęp do bezpieczników, sprawdź który jest spalony(jeżeli jest jakis spalony) pzdr

przekaznik pod tylna kanapa po lewej stronie / w poblizu sterownika ABS / kolor żółty, bezp jesli dobrze pamietam F34 - a zaswieca sie sterowanie/ dioda na wlaczniku?

W BMW nie ma kombi tylko touring

pozdr
Mariusz
ciągle Golf3

Cześc,to może wiecie gdzie w 520 24v Touring jest przekażnik i bezpiecznik od tylnej wycieraczki.Coś jest z tyłu po prawej stronie bagażnika pod boczna tapicerką,ale nie da sie jej zdjąć.............?

Cytat:
2005-12-13 15:14:18, Ziaro pisze:
Cześc,to może wiecie gdzie w 520 24v Touring jest przekażnik i bezpiecznik od tylnej wycieraczki.Coś jest z tyłu po prawej stronie bagażnika pod boczna tapicerką,ale nie da sie jej zdjąć.............?

Da się zdjąć, ale tam są przekaźniki zamków tylnej klapy (klapa i szyba).

pozdr
Mariusz
ciągle Golf3

Dzięki ,ale w takim razie gdzie jest przekażnik tylnej wycieraczki i bezpiecznik?
...?

Cytat:
2005-12-13 15:42:04, Ziaro pisze:
Dzięki ,ale w takim razie gdzie jest przekażnik tylnej wycieraczki i bezpiecznik? ...?

pod tylnym siedzeniem jest wiper relay (przekaźnik).

Dzięki

też mam problem z grzaniem tylnej szyby w E-32 730, bezpieczniki wszystkie są sprawne a co do przekaxników to nie wiem gdzie ich szukać, wiem że coś jest pod kanapą z tyłu ale nie wiem kompletnie co do czego... może ma ktoś jakis pomysł???

Najprawdopodobniej przetarł lub przełamał się któryś z kabelków z wiązki która jest umiescona po lewej stronie.

Cytat:
Najprawdopodobniej przetarł lub przełamał się któryś z kabelków z wiązki która jest umiescona po lewej stronie.

chodzi Ci o tą wiązkę kabli co idzie spod kierownicy lewym progiem aż pod tylną kanapę??