MotoNews.pl
4 Nokia 6280 (177048/26) - NT

Nokia 6280

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam możliwość załatwienia paru nowiutkich nokii 6280 kosztowały by ok600pln za sztukę, tylko że te telefoniki mają angielskie menu i simlock'a w sieci Voodafone (czy jakoś tak) a wiadomo polak wygodny i chcialbym wgrać polskie menu i oczywiście zdjąć simlocka. Możę ktoś z klubowiczów sę tym zajmuje i potrafi to dobrze zrobić? lub zna kogoś godnego polecenia na terenie warszawy? oczywiście pokrywam koszty tej operacji.

I jeszcze jedna prośbeńka co myślicie o tym telefonie? czy opłaca sie go kupić? Moja wiedza w tym temacie jest zbliżona do zera absolutnego

będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

pozdrawiam

Riko

Za 700 są nowe na allegro... Widzisz tu interes ?

Bo ja nie

Za takie pieniadze kiepski biznes

Polaka wgram bez problemu, z simlockiem gorszy problem, bo robi sie z tylko z Angielskiej Trójki i cena zaporowa 350 zł.

Jak cos to sie polecam.

a nieprawda... bo robi sie z kazdej sieci tylko trzeba wiedziec gdzie ... tak czy inaczej... ceny za locki z BB2 sa chore... a polak to kazdy wrzuci kto ma pojecie o gsm.

a i pisze sie Vodafone ... juz wkrotce sie kolega nauczy jak mu plus to w telefonie wyswietli

Cytat:
2007-03-05 22:22:09, ETomek_GT pisze:
a nieprawda... bo robi sie z kazdej sieci tylko trzeba wiedziec gdzie ... tak czy inaczej... ceny za locki z BB2 sa chore... a polak to kazdy wrzuci kto ma pojecie o gsm. a i pisze sie Vodafone ... juz wkrotce sie kolega nauczy jak mu plus to w telefonie wyswietli

Czy z kazdej to watpie. Jak masz mozliwosc to potrzebuje z polskiego Orange (spore ilosci). Zorientuj sie ile i dawaj namiar to robimy biznes.

jakies 4 miechy temu sciagal znajomy locki z 6630 jak jeszcze nigdzie tego nie robili... z tym ze zabawa odbywala sie w czechach... popytam co teraz na rynku slychac

Cytat:
2007-03-06 22:50:02, ETomek_GT pisze:
jakies 4 miechy temu sciagal znajomy locki z 6630 jak jeszcze nigdzie tego nie robili... z tym ze zabawa odbywala sie w czechach... popytam co teraz na rynku slychac

będe wdzięczny

Cytat:
2007-03-04 12:22:57, Zoltar pisze:
Za 700 są nowe na allegro... Widzisz tu interes ? Bo ja nie

W sumie interes ŻADEN . Ja za ten model zapłaciłam 0,10 PLN(dziesieć GROSZY polskich). Skupujący ów model płacą za niego kole 750 złociszy w Kraku.
Telefon ogólnie cacany. Bardzo czytelne menu, obsługa prosta. Jednak należy uważać, na prowadnice otwierające klawiaturę. Jeśli idzie o dokupienie do aparatu pokrowca, to podarować sobie nalezy silikonowy - kiszka. Natomiast wyszły całkiem fajne plastikowe (przeźroczyste)oprawki, które dobrze chronią aparat.

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2007-03-07 23:05:48 ]