| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kieleczek LOB MEMBER A i C Warszawa/Grodzisk Mazowiecki | 2006-01-08 10:42:06 W towim przypadku to chyba tylko ciepłe skarpety mogą pomóc
Jak sam napisałeś sprawdź podłoge, może już dziurawa jest? |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2006-01-08 10:53:35 sprawdz jeszcze uszczelke tylnych drzwi , może jak jedziesz szybko to powietrze zaciąga dołem dzwi i wali pod twój fotel i ci gice marzną
|
robert1x LOB SYMPATYK DAF Audi Wrocław | 2006-01-08 11:27:43 A nawiew na nogi ci działa
A tak ogólnie to w zimie uzywa się butów zimowych a nie w sandałkach bo wygodniej |
Zjak LOB SYMPATYK Opel Omega B Lublin | 2006-01-10 12:45:41
Bez żartów, u mnie na dywaniku jest idealnie sucho. Dzisiaj rano jak jechałem /w Lublinie -10/ to zimno ciągnęło dołem z lewej strony jak cholera, mniej więcej z okolicy słupka i progu. Jak się trochę ociepli to wyjmuję fotel i popatrzę co tam się dzieje. Pozdr. |
savvy Opel Omega Caravan Oborniki Śląskie | 2006-01-12 12:25:24 to troche inna sprawa...
moim zdaniem fizyka sie klania... mam caravana i zauwazam podobna sytuacje ... spoad fotela daje zimniejsze powietrze... moim zdaniem to efrkt cyrkulacji powietrza w kabinie... cieple powietrzenawiewane z kokpitu i z pod kokpitu szybko unosi sie do gory... w glowe jest cieplutko, uszy nie marzna...pozniej te cieple powietrze przemieszcza sie gora pod dachem do tylu...a zimne z tylu kabiny[szczegolnie kombi] wraca dolem na poczatek kabiny wlasnie pod siedzeniem kierowcy i pasazera...wiem ze pod siedzeniem kierowcy jest kolejny nawiew ale chyba nie jest wystarczajaco skuteczny... watpie w nieszczelnosc drzwi w omedze... sa w miare porzadne uszczelki... ciekawe jak to jest na prawde bo w dlugiej trasie mozna sie przeziebic
|
Zjak LOB SYMPATYK Opel Omega B Lublin | 2006-01-12 13:52:42
Teoretycznie tak, ale..........sprawę już częściowo wymacałem. Otóż na dole w miejscu mocowania pasa jest takie zagłębienie, wnęka do mocowania pasa i wydawało mi się, że z tamtąd ciągnie zimno. Zatkałem to szmatą i zakleiłem taśmą i także wzdłuż fotela zakleiłem tą szparę od progu do plastyku. Dzisiaj jeździłem i wydaje mi się, że jest znacznie lepiej. Jak tylko mróz popuści to wyjmuję fotel i to wszystko co się da z lewej strony, żeby zobaczyć co tam się dzieje. Nie pamiętam jak było w ubiegłą zimę. Pozdr. |
Nixon DEADSOUL Caravan MV6 Warszawa | 2006-01-12 14:55:45
Efekty "macania" u mnie wskazały na brak części gąbki poniżej dekla tablicy bezpieczników, tej przymocowanej do "kartonowej tapicerki" nad nogami kierowcy. Tyle że u mnie podwiewa bardziej na uda
pozdr, Robert |