FRAPPR - pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Szukam pomocy, troszkę na naszej stronie
http://www.frappr.com/polskiklubespero narozrabiałem . Chciałem się umieścićze ze swoim Espero, ale tak mi wyszło że trzy zdjęcia umieściłem (z tym angielskim trochę kiepsko no i internet nie za szybki, często się wiesza). Z tego względu proszę o pomoc jak 2 zgłoszenia usunąć. Znacie metodę jak to zrobić? Chyba że jest administrator i zrobi to za mnie.

Pozdrawiam
OLOBC

usunąłem 2 fotki...

powied czy właściwe

nic sie nie stało, bo mogę dowolnie się bawić fotkami jako admin mapki

jak nie właściwe to umieść jeszcze raz właściwą a ja usune to co jest
pozdro

Dzięki ,
Jeśli by dało radę zamienić fotkę w w głównym zgłoszeniu to by było fajnie (tą mniejszą - ma mniej kB i jest lepiej widoczna). Jest jeszcze jedna sprawa, dostałem hasło, wiem ze do konca nie przeszedłem rejestracji. Gdzie teraz wejść?

Pozdrawiam
OLOBC

Cytat:
2006-02-08 00:07:24, Kolber7 pisze:
usunąłem 2 fotki... powied czy właściwe nic sie nie stało, bo mogę dowolnie się bawić fotkami jako admin mapki jak nie właściwe to umieść jeszcze raz właściwą a ja usune to co jest pozdro

Albo Cię przez "przypadek" usunie całkiem, tak jak mnie kiedyś

Cytat:
2006-02-08 10:57:51, kisztan pisze:
Albo Cię przez "przypadek" usunie całkiem, tak jak mnie kiedyś

nigdy nikogo całkiem nie usunąłem

Cytat:
2006-02-08 02:49:28, OLOBC pisze:
Dzięki , Jeśli by dało radę zamienić fotkę w w głównym zgłoszeniu to by było fajnie (tą mniejszą - ma mniej kB i jest lepiej widoczna). Jest jeszcze jedna sprawa, dostałem hasło, wiem ze do konca nie przeszedłem rejestracji. Gdzie teraz wejść? Pozdrawiam OLOBC

zaminić fotki sie nie dało....

udało mi sie tylko usunąć fotkę.....

jedynie ty możesz dorzucić fotki

jeżeli masz hasło to wpisujesz mail i to hasło....

TUTAJ

Cytat:
2006-02-08 11:53:32, Kolber7 pisze:
nigdy nikogo całkiem nie usunąłem

Bo się nie dałem

Cytat:
2006-02-08 13:03:41, kisztan pisze:
Bo się nie dałem

a moze teraz spróbujemy usunać Pana kisztana???

Cytat:
2006-02-08 13:04:47, Kolber7 pisze:

Cytat:
2006-02-08 13:04:47, Kolber7 pisze:

Może lepiej nie
Kto nam będzie udostępniał przeróbki reflektorów na przekaźnik i dawał dostęp do Auto Świata

Cytat:
2006-02-08 15:05:10, krzychu_ch pisze:
Może lepiej nie Kto nam będzie udostępniał przeróbki reflektorów na przekaźnik i dawał dostęp do Auto Świata

myślisz????

dobra zastanowie się jeszcze

Witam Kolber7,
W nocy udało mi się zalogować. Ten radiodostęp do Internetu to do d...... Jedynie po północy do rana jakoś chodzi. Czas chyba zmienić na Neostradę. Jak zrobię nowe zdjęcia do podmienię (chyba że będę miał problemy to zwrócę się do Ciebie na szkolenie)

pozdrawiam
OLOBC

nie ma problemu...

jakbyś miał jakieś problemy to zapraszam na gg

pozdro