Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() karton BMW Friend E34 Kraków | 2006-03-27 13:38:20 cze,no mam właśnie taki problem że gdy autko się zagrzeje,i przełącze z GAZu na benzynkę to nagle zaczyna się dławić,trzesie autem i z trudem wkręca się na wyższe obroty.Na gazie jest wszystko ok...co to może być?
e34 530i M30 (problem pojawił się gdy wymieniłem 4cm wężyk listwy wtryskowej który znajduje się pod zbiorniczkiem wyrównawczym płynu chł. był pęknięty założyłem nowy i nagle zaczęły się te drgawki auta)nie wiem czy to może mieć jakieś znaczenie ;/) |
![]() romsi BMW Friend BMW 525 E34 ostrów mazowiecka | 2006-03-28 01:17:40 a jak z uruchamianiem silnika na benzynie? z twojego opisu wynika że może to być regulator ciśnienia paliwa. |
![]() karton BMW Friend E34 Kraków | 2006-03-28 06:42:38 jak odpalam zimny silnik to wszystko jest OK.Bez problemu wkręca się na obroty i przerzuca się na gaz...problem jest dopiero jak go rozgrzeje do optymalnej temperatury i przełącze na benzyne...
(mialem pekniety wężyk o którym pisałem wcześniej,jeździłem tak jakiś czas bo tego nie widziałem,jak założyłem nowy,zaczął się ten problem) czy możliwe żeby się jakoś rozrególował? PS.Melakser jasne że Ci dam cynk jak dojde co to... |
![]() karton BMW Friend E34 Kraków | 2006-04-03 18:58:05 sorry ale dalej nie wiem o co chodzi ;/ tyle tylko ze ten problem mam juz zadziej,wczesniej non stop...kolega doradzil mi bym pojezdzil na benzynce ze niby sie komp wyregoluje ale nie wiem czy to mozliwe...jak rozwiaze ten problem to dam Ci znac pozdro
(napisze na priv bo niektorzy sie twardo awanturują jak sie reaktywuje stare posty pozdro) |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2006-04-03 21:07:11
A doradził Ci tez zeby najpier zresetowac kompa przez sciagniecie klemy??!! ![]()
NIkt sie nie awanturuje tylko zwraca uwage na celowosc..to raz a dwa to ten watek nie jest starym poza tym nie jest jednoznacznie rozwiazany.. stary watek to np z przed roku ![]() ![]() pzdr |
![]() karton BMW Friend E34 Kraków | 2006-04-15 20:42:51 spadajace obroty nie minęły,i 2 razy w ciagu kilku dni spalil mi się bezpiecznik od pompy paliwa nr23 czyli
KRAFTSTOFFPUMPE może przyczyna jest w samej pompie?palil wam się ten bezpiecznik?Powinienem jakos reagowac na ten problem? |
mibhell BMW Head Moderator E36 320iT www.silesiaparts.pl | 2006-04-15 20:45:42 Jezeli wszystko jest ok to nic sie palic nie moze! Widze karton ze swiątecznie porzadki w wątkach robisz ![]() pzdr |
![]() karton BMW Friend E34 Kraków | 2006-04-15 22:21:00 spoX milan,chyba na kompa musze jechac...a co do Ciebie mibhell to jakbyś zgadł hehehe pozdro
jak sie spali 3 razy to cisne na warsztat... |