| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DruteX OMEGA 2.5 V6 Caravan Tarnów, Kraków, NYC | 2006-01-15 12:47:15 ...Czy tak programowales??
...ja programuje w ten sposob ze wsiadam do mojej Omci, wkladam kluczyk w stacyjke naciskam lewy przycisk na pilocie ,w tym momencie drzwi sie zamykaja i po chwili otwieraja wszystkie i juz!!!! zaprogramowane ;] Pozdro @ll |
Joka89 OPEL OMEGA Zgierz | 2006-01-18 12:31:01 A ja mam tylko jeden przycisk na pilocie a ten drugi taki malutki to ryglowania tak ze się nieda wyciądnąc od środka. A apropo kolegi to niech sprawdzi czy ma baterie sprawne . Acha powinieneś mieć takie czarne jajko tam gdzie masz lampke przy lusterku to jest czójnik od zamka. Tak jak masz w tV i pilocie |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2006-01-18 13:07:58
po pierwsze czujnik a nie czójnik, po drugie to nie czujnik tylko odbiornik podczerwieni a po trzecie piszesz takie rzeczy nie wiedząc z którego roku jest omega ?? prorok czy co ?? |
krzysio12 omega 2.0 16v lomia | 2006-01-18 19:30:06 witam moja omega jest z 96 i niemam wlasnie tego czujnika tam gdzie opisujecie wiec niewiem czemu niemiec dal mi te piloty do central zamka skoro zadnego czuinika niema niewiem sam ale i tak dzieki za odpowiedzi pozdro |