FSO - POLONEZ z kobiecej ręki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ogłoszenie

...jak w temacie, moja siostra sprzedaje taki oto wehikuł jakby ktoś był chętny to zapraszam naprawdę warto.

Nie ma niestety gazu, ale może chciałby ktoś mieć taki zabytek w swoim garażu

jak bede miec prawko to sie Moze pokusze:]ale najpierw musze je miec

Kto go tak zmasakrował???? Siostra?
W środku tak trochę słabo z nim

[ wiadomość edytowana przez: slawekk dnia 2006-01-10 12:21:33 ]

Pogadaj z Tomaszem M. on wspominał, że zawsze chciał mieć takiego "Borewicza"

ja tak tylko na chwilke tutaj. To nie borewicz Aha i do autora, podaj link na forum fsoak i na ichniejsza klubowa gielde

Cytat:
2006-01-10 12:20:30, slawekk pisze:
Kto go tak zmasakrował???? Siostra? W środku tak trochę słabo z nim [ wiadomość edytowana przez: slawekk dnia 2006-01-10 12:21:33 ]

że tak powiem zdjęcie nie oddaje rzeczywistości poprostu wyszło takie, wiadomo nie można spodziewać się cudów ale w środku jest całkiem poprawny

Z ciekawości to czemu od daty produkcji (8 do daty rejestracji (92) minęło 4 lata?

pewnie ktos kupil/dostal w nagrode za zaslugi w pracy i bal sie jezdzic bo cacko wtedy bylo nieziemskie albo nikt prawka nie mial...

prywatny import z Egiptu

Cytat:
2006-01-10 12:20:30, slawekk pisze:
Kto go tak zmasakrował???? Siostra? W środku tak trochę słabo z nim [ wiadomość edytowana przez: slawekk dnia 2006-01-10 12:21:33 ]

Sławek, a spodziewałeś się za 500 zł. cielęcej skórki???

Cytat:
2006-01-11 12:49:56, -JACO- pisze:
Sławek, a spodziewałeś się za 500 zł. cielęcej skórki???

Skórki to nie ,ale przydałaby się chociaz korbka do otwierania okien - w lecie może byc problem (klimy to on nie ma)

Cytat:
2006-01-11 13:22:50, slawekk pisze:
Skórki to nie ,ale przydałaby się chociaz korbka do otwierania okien - w lecie może byc problem (klimy to on nie ma)

Korbka była w opcji

to ni ejest borewicz, to jest tzw. akwarium ( szyby w tylnych słupkach)
kurde, chcialbym takiego , ale mnie chwilowo nawet nie stać....
dowalony pewnie ostro , ale jakby 1-1.5 tys włożył to cały silnik na nówencje wymienił ( kupując pojedyńcze części z likwidowanych sklepów) i by z 200 000 km jeszcze obleciał

dzisiaj o godzinie 00:35 poldek został sprzedany , co mnie zdziwiło chłopaki w moim wieku spod Warszawy po samochód za 500zł hehe normalnie niemożebyć