Jak wymontowac radio z Camry ?????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chce zmienic starego zloma na kasety na nowe ktorego nie umiem zamontowac do Camry bo nie wiem jak wyjac stare, , probowalem podwazyc srubokretem ale nic z tego, od strony popielniczki nie da rady, moze schowek trzeba wykrecic ?? pomozcie !!!!

Troche wiecej szczegolow, jakie to camry ?

[ wiadomość edytowana przez: CzapCzap dnia 2006-01-22 11:49:56 ]

To jest Camry Vienta, nie wiem tez za bardzo o jakie szczegoly ci chodzi bo nie znam sie na samochodach. Wiem tylko ze ma 3l silnik w benzynie V6 produkowany w 1996 roku z kierka po prawej stronie. Jesli potrzebujesz wiecej detali pytaj.

hmm, trochę głupio pisać na taki temat na forum, każdy złodziej dowie się wtedy jak wyciągnąć radio z Camry, a chyba nie o to nam chodzi, jak zostawiamy nasze fury na parkingu... mój e-mail marcin.m@gmx.at, podrzuć fotki furki i środkowej konsoli, to postaram się coś pomóc. pzdr

nie,,, nie jestem zlodziejem ale zeby cie upewnic przeslalem fotki na maila ktorego podales, nie wpadlem na to ze ktos moze wykorzystac te informacje, z gory dziekiPozdro

Cytat:
2006-01-24 11:18:44, DistiKing pisze:
nie,,, nie jestem zlodziejem ale zeby cie upewnic przeslalem fotki na maila ktorego podales, nie wpadlem na to ze ktos moze wykorzystac te informacje, z gory dziekiPozdro

taak, tam gdzie mieszkasz problem ten praktycznie nie istnieje. ale w naszej cudnej polskiej rzeczywistości, takie info na forum, może się skończyć masowym krojeniem sprzętu z Camry
mam nadzieję że sobie poradzisz z tym co Ci wysłałem
pzdr