| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2006-01-10 23:16:58 Zamieszczam ogłoszenie które potraktujecie jak chcecie:
Co Tobie nie wypada, nam napewno tak
Co Tobie nie przyjdzie do głowy, nam napewno tak!!!! Czego Ty nie możesz, my napewno możemy Co Tobie się nie śni, nas nawiedza co dnia Nierealne staje się możliwe Nietypowe problemy to nasza specjalność!!!!!!!!!!!!! Jeśli potrzebne Ci dane osoby która nęka Cię telefonami......!!! Jeśli nie wiesz kto dzwoni do .......? Aktorstwo kto powiedział ze to domena HOLYWOOD !!! Zapytaj moze Twoje zlecenie mieści sie w naszych kompetencjach !!! Z dnia na dzień poszerzamy wachlarz możliwości i usług, dostosowując się do zapotrzebowania naszych klientów Jeśli chcesz wiedziec co robi w wolnym czasie Twoja połowa - My pomożemy!!! Dyskrecja to Nasz klucz do Twojego zaufania. 508067919 aldonkaa@op.pl |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2006-01-10 23:28:35
...biez wodku nie razbieriosz... A ja pijam w weekendy, więc może wypowiem się za parę dni...
Pozdr. P. |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2006-01-11 06:38:30 Kurde... konkurencja mi rośnie. Po ile godzinka? |
soop PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2006-01-11 14:08:10 Ale......
ale..... |
SzybkiKosta HONDA CBR 600F, SEAT ... Warszawa -Ursynów | 2006-01-11 14:32:55 fajne |
![]() basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2006-01-11 23:36:56
Nie wiem Piotrze, musisz zapytać tych Pań, ale one wiedzą co robią I z tego co wiem, to nie jest na godziny tylko za usługę i to nie taką jak myślisz Konkretne kobitki, byłam w szoku ile zleceń one mają. Przeważnie dzwonią mężczyźni, aby się "jakoś" usprawiedliwić przed żoną zaglądającą im w bilingi rozmów |