Czym czyścicie kokpit i wszystkie plastiki?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
hej Wszystkim
Piszcie czym czyścić swoje autko w środku ale nie piszcie o "plakach" "nutach" bo to środki najbardziej popularne , mnie interesuje czym czyszczą np w servisach , są to chyba jakieś pasty polerskie do plastików bo wygląda to o wiele lepiej niż po wszystkich spreyach.
Dzięki za wszystkie podpowiedzi.
pozdrowionka

No właśnie chcemy wiedzieć...

Nie wiem czym czyszcza specjalisci ale najlepiej jesli przed zastosowaniem jakiegokolwiek srodka wymyjemy dolkadnie wszystkie plastiki np:woda z plynem aby pozbyc sie zalegajacego w rowkach brudu(dotyczy zwlaszcza wersji z jasniejsza tapicerka).W przeciwnym razie jest to tylko przykrywanie brudu warstwa jakiegos tam srodka.

srodek nazywa sie prosto i pewnie wszyscy go znaja PLAK dostepny chyba na kazdej stacji benzynowej

Jak chcesz aby wyglądało jak w serwisie to jak psikasz deskę lub drzwi
rozprowadź równą warstwę i nie wycieraj szmatką błyszczy się jak w salonie (nie rób tego w miejscach gdzie dotykasz rękami) A pozatym kup plaka z silikonem i będzie dobrze Pozdro

ja psikam samym silikonem i jest git ale fakt nie można rozprowadzac szmatką

Mam taka pianke czyszczacą Johnson&Johnson. Piana z bialej robi sie zolta a miejsce na ktorym byla ta piana po jej wytarciu jest elegancko czyste tyle za matowe (podobno sa tez takie pianki z polyskiem). Jesli stosujesz mat a efekt Cie nie zadowala wtedy po wyczyszczeniu calej deski nakladasz plak matowy i po chwili wycierasz wszystko czysta sucha szmatka. Gotowe, masz przez ....dzien moze dwa czysta deske

kosmetyki johnson RALLY

[ wiadomość edytowana przez: BUGZ dnia 2006-06-05 21:34:50 ]