E-36 Lampy M-Power jakie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałbym kupić do E-36 sedan tylne lampy z białym kierunkiem.
Zakupiłem w Allegro oryginały BMW, ale gość nie przysłał.
Chętnie kupię nawet jakiejś innej firmy, ale proszę o poradę na jakie się zdecydować.
W samochodzie mam komputer pokładowy, a gdzieś czytałem, że przy niektórych podróbach pokazuje błędy w oświetleniu, a chciałbym takie lampy żeby pasowały bez żadnych kombinacji i nie pokazywało błędów.

Cytat:
2006-01-12 13:14:20, Padre325 pisze:
Chciałbym kupić do E-36 sedan tylne lampy z białym kierunkiem. Zakupiłem w Allegro oryginały BMW, ale gość nie przysłał. Chętnie kupię nawet jakiejś innej firmy, ale proszę o poradę na jakie się zdecydować. W samochodzie mam komputer pokładowy, a gdzieś czytałem, że przy niektórych podróbach pokazuje błędy w oświetleniu, a chciałbym takie lampy żeby pasowały bez żadnych kombinacji i nie pokazywało błędów.

pokazuje bledy ale przy lampach porzadnej firmy jest instrukcja montazu i co trzeba zrobic zeby byly ok do samochodu z check control, np firma in-pro daje taka instrukcje. zreszta z tego co pamietam (widzialem ta instrukcje) to jest kwestia polaczenia 2 stykow/blaszek wiec nie powinno byc problemu z zadnymi.

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2006-01-12 16:14:27 ]

Dzięki wielkie.
Już mnie naprowadziłeś na jedną firmę.