| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
prohti Inowrocław | 2006-01-21 20:38:55 Dzień wcześniej przed padnieciem. Odkreciłem korki dolałem trochę destylki, podładowałem ale akumulator widocznie nie miał swojej pełnej mocy.
A spawdzić nie umiem jaka ma moc. Dzis kupiłem nowy 40Ah jakieś firmy Car Jack w Makro za 85zł. POdłączyłem i o dziwo stał na dworzu i przy pierwszym kreceniu odpala. NIe przygasają światła jak w tamtym gdy włączałem nawiew śwatło w środku. MYśle że przyczyną że nie odpalił wcześniej samochód był ako. Samochód mam od 2 lat a niewiem ile poprzedni właściciel na tamtym ako jeździł. A chciałem wiedzieć czy nie lepiej byłoby kupić np 45Ah, ale teraz to i tak juz nieważne. |
fend18 gorzow | 2006-01-22 17:46:00
to prawdopodobnie konczyl sie zywot akumulatora, szczerze odradzalbym takie zakupy akumulatora malo znanych firm lepiej wydac troche wiecej niz kupywac dwa razy, a odpalil bo nowa bateria i nie mial problemu z pradem, mogles kupic 45ah nie zaszkodziloby, ale lepiej kupic firmowy akumulator i miec spokoj na dluzej co nie znaczy ze ten Twoj nie przetrzyma nastepnej zimy |
prohti Inowrocław | 2006-01-22 23:26:46 Tego co kupiłem producentem jest Centra POznań, A np Bosha 230zł kosztował. Wiec różnica jest. |