Sprzedam silnik 2.0 DOHC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Mam do sprzedania silnik 2.0 DOHC z fiata 132. Silniczek ogólnie jest w dobrym stanie. Jest rozebrany poniewaz mialem robic drobny remoncik i montowac go do swojego 125p ale chyba nic z tego nie wyjdzie poniewaz wyjezdzam za granice, co zmusza mnie do jego sprzedazy. Silnik jest kompletny. Nie mam jedynie rozrusznika i alternatora. Mam za to kompletne sprzęgło (tarcza i docisk). Blok jest bardzo ładny (cylindry nie maja progów), tłoki, korbowody też w niezłym stanie, tak samo jak i wał korbowy oraz wałki rozrządu. Posiadam także dokumenty na ten silnik. To by było na tyle chyba. Więcej info na tel: 508146256, badz gg 9410980, albo maila. Aha... Bym był zapomniał... Cena jaka by mnie satysfakcjonowała to 450zł do ewentualnych negocjacji dla zdecydowanych. Pozdrawiam domi1985fso@o2.pl

[ wiadomość edytowana przez: Domi1985 dnia 2006-02-26 22:13:14 ]

Z absolutnie czystej ciekawosci - skoro wszystko jest takie ladne to po co chciales remont robic?

Nie napisałem że wszystko jest idealne tylko ze jest w niezłym stanie. Miałem na mysli to ze nie trzeba robic zadnych szlifów cylindrów ani wału. Chciałem zrobić taki drobny remoncik tj.: wymienić pierscienie, uszczelniacze, może łożyska i takie mniej kosztowne sprawy.