MotoNews.pl

Gdzie nie mozna przejechać ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wiadomo - mrozy chwyciły i drogi zasypało. A co niektórzy muszą jechac w trasę proponuje zadawać pytania o konkretne trasy - jak dojechac i jak przejechać. Ode mnie - na obecna chwilę trasa Świnoujście - Szczecin przejezdna - asfalt czarny, śnieg i błoto sprzątnięte, ładne słoneczko świeci - temperatura od -5 do -8

Warszawa, Grojecka. Ode mnie do stacji benzynowej, droga przejezdna, 200m drogi. Najblizszy sklep monopolowy dostepny jest zarowno pieszo jak i za pomoca czterch kolek - w dowolnym tego slowa znaczeniu
Temperatura -iles tam. Slonca brak i sie ciemno robi....

Trasa biurko-lodowka przejezdna. Zona wreszcie rozebrala choinke wiec na nia nie wpadam.

Jesli ktos ma ochote wpasc do mnie i podac mi browar z lodowki nie napotka zadnych klopotow na trasie.

A zapomnialem... temperatura 23stopnie, 1 zarowka energooszczedna, 1 swietlowka... bloto odkurzone w sobote, nowe sie jeszcze nie pojawilo...

[ wiadomość edytowana przez: DrA dnia 2006-01-22 17:09:32 ]

Uwaga!
Trasa komputer - kuchnia/lazienka zatarasowana. Przewrocona na bok kotka Sonia blokuje schody. Musialo byc slisko.
Objazd zajmuje 15min.
Malo sie nie wpier...m w tego kota
Nie postawil zadnego trojkata ostrzegawczego, debil.

Ja za chwilę jadę do Mannheim ,Omega+laweta ,a pogoda wymażona na takie wycieczki.
Ale mam ze sobą saperkę więc się nie martwie.
PZDR.

weź jeszcze kogoś do tej saperki

Ja bym na lawete wlozyl jakis maly spychacz albo koparke....

Cytat:
podac mi browar z lodowki

W taka pogode, to powinno wystarczyc jak na parapecie stoi

Cytat:
Malo sie nie wpier...m w tego kota
Nie postawil zadnego trojkata ostrzegawczego, debil.

Hahaha, trzeba bylo zachowac bezpieczna odleglosc

-18 za oknem (wiem że to niedużo) ale tu to ewenement od bodajże 1991 roku A na stole szkalneczka z płynem ogólnie przyjetym za niezamarzający - rozgrzewanie wewnętrzne

znaczy, u Ciebie w Ściu -18... super.
Zakładaliśmy nad morzem łagodną zimę, więc przy Żeromskiego zaczęliśmy ławy wylewać

To żeście sobie powylewali A faktycznie takich temperatur w zimę ja osobiście nie pamietam (było tam kiedyś koło -17). O 22.00 na stacji meteo w Ś-ciu - minus 20 . Ostatni raz tak niska temperatura w tych okolicach to bodajże zima 1962/3

Cytat:
2006-01-22 16:09:47, Vino pisze:
Warszawa, Grojecka. Ode mnie do stacji benzynowej, droga przejezdna, 200m drogi. Najblizszy sklep monopolowy dostepny jest zarowno pieszo jak i za pomoca czterch kolek - w dowolnym tego slowa znaczeniu Temperatura -iles tam. Slonca brak i sie ciemno robi....

Vino, co Ty człowieeku piłeś że ci ciemno sie robi !!!

Cytat:
Vino, co Ty człowieeku piłeś że ci ciemno sie robi !!!

Chyba musze przestac...

Cytat:
Vino pisze:
Warszawa, Grojecka. Ode mnie do stacji benzynowej, droga przejezdna, 200m drogi. Najblizszy sklep monopolowy dostepny jest zarowno pieszo jak i za pomoca czterch kolek - w dowolnym tego slowa znaczeniu Temperatura -iles tam. Slonca brak i sie ciemno robi....

jeśli się nie mylę to ja do tego samego sklepu monopolowego mam 600-800 metrów...

Cytat:
jeśli się nie mylę to ja do tego samego sklepu monopolowego mam 600-800 metrów...

W tych warunkach, taka odleglosc pieszo, to jak wyprawa polarna na biegun

Cytat:
Ja bym na lawete wlozyl jakis maly spychacz albo koparke....

W drodze powrotnej zamiast spychacza wiozłem Omege,a Omega+opony zimowe+łańcuchy+Tc to jak mały spychacz.

Tam gdzie byłem(okolice Frankfurtu) inny świat + 1 w cieniu ,zero śniegu i bratki na rabatach.
Szkop do którego przyjechałem jak mu powiedziałem że u mnie w nocy było -32 pytał czy to syberia.

Tak więc trasa Toruń-Frankfurt przejezdna z grubsza przejezdna najgorzej jest w Toruniu,szczególnie nasza nowa obwodnica czyt. lodowisko.

DrA a ja byłem niedawno w Poznaniu i nigdzie zaproszenia na browarek nie widziałem....
nieładnie