| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ericsson Opel Omega 3000 24v Sopot | 2006-01-12 19:07:03 Witam!
Mam parę pytań, o 2 rożne samochody z 2 rożnymi silnikami. Konkretnie chciałbym się dowiedzieć, jaki rodzaj instalacji dobrze się sprawdza, lub jest wskazany / konieczny do danego auta z danym silnikiem.. zasnanawiam sie nad: 1) Opel Omega "A" - 2.6l - czy może być zwykła instalacja, czy sekwencja, ile + - kosztują takie instalacje, i jaka jest różnica w spalaniu "zwykła" / sekwencja (jaka jest między nimi rożnica i ile przeciętnie może palić). 2) Opel Omega "A" 3.0 24v - to samo co wyżej, i ile więcej / mniej? (24v) może palić od 2.6. 3) BMW 730i - patrz. ptk1 4) BMW 735i - patrz ptk.2 5) tak troche "poza konkursem' BMW 740i - czy duza roznica w spalaniu miedzy 3.0, 3.5, 4.0 i oczywiście odpowiednio przyblizona koszty istalacji.
Byłbym rówież bardzo wdzięczny (może ktoś ma któreś z tych aut) za komentarze odnośnie "akceptowania" gazu i poprawności funkcjonowania tych samochodów na gazie - chciałbym wybrać najrozsądniejszą opcje moc / spalanie / poprawne funkcjonowanie / w miare rozsądne koszty instalacji. Wiem, że troche tych pytań tutaj natworzyłem z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi,
Pozdrawiam! |
ericsson Opel Omega 3000 24v Sopot | 2006-01-13 16:50:27 nikt nie ma żadnych doświadczeń, uwag lub porad? |