| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
paki HF MEMBER Hyundai Accent' 96 Pelplin | 2007-02-02 22:07:45
|
Mortek HF MEMBER Renault Megane II Tarnów | 2007-02-03 12:14:19 Naba jest jak najbardziej przystosowana do konkretnego modelu auta, poniewaz musi miec odpowiedni wieloklin i w nabie znajduje sie takze mechanizm klaksonu. Polecalbym nabe jakas lepsza i z homologacja, to samo tyczy sie kierownicy, zeby byla z homologacja i miala co najmniej 35 cm srednicy, wtedy niema problemu z badaniem technicznym a i policja sie nie czepia. Nie polecam kierownic o srednicy 30 lub 32 cm bo jesli niemasz wspomagania to bedzie ciezko nia krecic. Jesli masz jeszcze jakies pytania to z chcecia pomoge w miare swojej wiedzy.
Szkoda troche ze temat spozniony bo calkiem niedawno sprzedalem moja kierownice na allegro, poszla od reki. Pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: Mortek dnia 2007-02-03 12:24:46 ] |
paki HF MEMBER Hyundai Accent' 96 Pelplin | 2007-02-05 10:08:23 Witam!
poszukalem sobie cosik takiego na allegro co sadzisz o tym ??? http://www.allegro.pl/item160039658_sportowa_super_kierownica_350mm_hbm_hr37_.html Pozdro ! -----------------------------------------------------------------------------
[ wiadomość edytowana przez: paki dnia 2007-02-05 10:09:03 ] |
Mortek HF MEMBER Renault Megane II Tarnów | 2007-02-05 14:22:28 Witam
Kierownica jak kierownica, to Tobie ma sie to podobac, ja akurat tego nie skomentuje bo o gustach sie nie dyskutuje Pamietaj tylko ze jesli kierownica lub naba jest bez stosownych homologacji to jezdzisz na wlasne ryzyko i w razie czego albo bedzie keirownice przekrecal przy policjancie albo dowod rej. do zabrania. JA mialem kierownice na licencji MOMO z odpowiednimi papierami i nawet byl na niej znaczek E w kółeczku, ale nigdy mi sie nie zdarzylo zeby sie ktos o to rzucal, mam kumpla w stacji kontroli pojazdow i mi mowil ze moga byc problemy ale nie musza, wiec to czysta loteria. Jak tak akierownica CI sie podoba to kupuj, zakladaj i w droge, napewno jest to lepsze rozwiazanie niz kombinacja z kierownica i poduszka, a juz napewno lepsza jak to co teraz masz
Pozdrawiam |