MotoNews.pl

Zapraszam na akcje garaz :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chlopaki jako ze umarl silnik w mojej furze, tzn .ja mu pewnie pomoglem,trzeba przeprowadzic akcje wyjmowanie silnika. czesto ja wam pomagalem,moze by ktos dal rade mi teraz pomoc. zakupilem juz pare browarow i umowiony jestem z yankeem i pterockiem na 19 wieczor.jako ze bywaly czasy ze sie spotykalismy u mnie i robili rozne rozkminki to jakby sie komus bardzo nudzilo,a kazde rece do pomocy mi sie przydadza,to zapraszam do garazu,bede bardzo wdzieczny za pomoc kolezenska.z gory dziekuje

Kiedy to majster chesz grzebać dziś w niedziele????????? Ja będę z jutra w kr jak nie zapije to moze i bede mógł się zjawić jak coś bedziemy sie widzieli na zajeciach narka

W sumie to moge wpasc moze na cos sie przydam o 19 ta?
jak cos to tel

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2006-01-08 13:58:38 ]

akcja garaz odwolana przynajmniej na dzis.kaza na zajeciach pogadamy stary

akcja wznowiona tylko sie poochatemu zapomnialo napisac
chetni - wpadac do garazu o 19 namiary... eeee... dzwonic do poochatego

no akcja wznowiona checi i optymizm pterocka i chlopakow z lkp mnie przekonaly. mam nadzieje ze damy rade,przygotuje termos z herbata,radio jest ,bedzie wszystko tak jak powinno byc szymonx licze na ciebie,jestesmy jak cos w kontakcie telefonicznym.yankee tez mysle ze nie zawiedzie.powinnismy dac rade dzieki za pamiec

nudzić mi sie nudzi,ale niestety troche daleko do was mam-poochaty trzymam kciuki żeby sie powiodło...
operacja podobna jak w kancie więc chyba szybko wam to pójdzie

dajcie jakies namiary na ten garaz znadzie sie chwila to bym podjechal

jedziesz od huty wielicka,skrecasz do gory na kurdwanow tak jak tramwaj jedzie na kurdwanow.na przystanku piaski nowe na skrzyzowaniu ze swiatlami skrecasz w prawo,potem zaraz w lewo i jedziesz przez osiedle caly czas prosto az dojedziesz do momentu kiedy droga zacznie isc pod gore.wtedy masz jakies 200 metrow,po lewej bedziesz mial ciag garazy.jeden z pierwszych z brzegu.znajdziesz nas

a jak nie znajdziesz to dzwon my cie znajdziemy

bimber to bierzemy piwa eee znaczy sie klucze jakies i jedziemy:0 wpadniesz po mnie jakby co?

oj zapowiada sie gruba akcja Puchatku :p pomiesci nas twoj garaz.......

ps wezcie aparat

dobra bart sie uczy wlasnie trasy na pamiec

Kurde, a ja jestem w Tarnowie...

dobra dziewczyny ja juz wyjezdzam wiec jak cos to tel biore apoarat

mam nadzieje ze pomiesci.co prawda lada duuuuzo wieksza w garazu jak maluch ale jakos damy rade...troche posprzatalem to jest wiecej miejsca

a co to ja tez pojade zoabczyc co furiaty robia hahaha beda fotki z garge

Ja wlasnie wrocilem do domu zjadlem i ide sie ubierac zaraz do was dolacze.....

haha przynajmniej nie pomarzniecie! zaczniecie "gadac" to jeszcze kurtki pozdejmujecie:d juz to widze... 2 robi, 6 patrzy
powodzenia, dajcie znac

Cytat:
2006-01-08 19:13:17, MCQUEEN pisze:
haha przynajmniej nie pomarzniecie! zaczniecie "gadac" to jeszcze kurtki pozdejmujecie:d juz to widze... 2 robi, 6 patrzy powodzenia, dajcie znac

No kurcze byleś u nas a ja cie niewidzialem normalnie ale w porywach 3 osoby na 9 osób robilo