Aluminiowa miska olejowa do pf126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam.
Czy ktos wie gdzie mozna dostac i za ile aluminiowa miske olejowa do 126p ???

przeszukaj forum, kiedyś był obszerny temat o miskach aluminiowych, nawet miała ruszyć jakaś produkcja ale niewiem jak to teraz wygląda,ktoś z forum miał rozprowadzać!!

tak, szukalem i znalazlem. acm-racing ( Qba ) ale... na wszelkie moje proby kontaktu nie odpowiada... a sprawa dosc pilna. moze nie zalezy mu na potencjalnym kliencie....

a moze znacie innych dostawcow / producentow misek alu ??

z tego co pamietam ktoś w temacie pisał o spawanych samorobach z blachy!!Chyba że konkretnie chodzi Ci o odlew!! Ogólnie towar trudno dostępny!!Przynajmniej w moich okolicach!!

na giełdzie byłeś??

Qba robi - ma sporo roboty wiec czasem trzeba zaczekac az odpowie - cena 250 zl - o ile dobrze pamietam to kiedys to szlo przez allegro, ale teraz nie wiem czy jeszcze tam to sprzedaje.

E-bay

Qba wogole sie nie odzywa pytalem go juz przez gg, priv , mail etc o klapy, miski etc i jak narazie zero odpowiedzi a pisalem jakos miesiac temu przeszlo

Qba wogóle sie nie odzywa?? A to zbój

A tak powaznie, to MISKI sa, a raczej bywaja..bo obecnie nie mam na stanie zadnej. Tydzien czasu i powinny byc.

Prosze o kontakt telefoniczny 500178728 lub GG 4444013

Cena jak bylo 250pln

do 127 903 tez bywaly aluminiowe miski?

bywały.....ale nie u mnie

Witam
odswierzam temat:
mam pytanie do Qby:
te miski olejowe alu do maluszka by mnie interesowały
chyba ze poza Qbą kto inny zajmuje sie ich sprzedarza/wytwarzaniem
pozdro i czekam na info....

Wystarczy looknąć do działu sprzedam a nasz klubowy Kolega MADDOG produkować chce takie cacka;]