| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Wojo Vivaro / był Rally C ... Kraków | 2006-01-13 16:22:03 |
lukas_s Sympatyk FEFK był MKVI/była Viki/j ... KRAKÓW Nowa Huta / Niepołomice | 2006-01-13 16:37:02 przyjaciel przyjacielem ale............
to jest laminat albo zywica ponoc orginalny jest lepszy i trwalszy sam sie zastanawiam nad zakupem takowego i to ze stopem lecz orginalow nie ma takowych i jestem roidarty orginal - te z allegro - czy moze te co sa na gieldzie [laminat lub zywica] |
Wojo Vivaro / był Rally C ... Kraków | 2006-01-13 16:45:47 Oryginał jest dużo lepszy. No chyba że chcesz koniecznie stopa |
Podola Sympatyk FEFK -==Vołovina==- Szczecin | 2006-01-13 16:52:04 Ja mam oryginał tzn. Zender tak?? i powiem że po 15 latach nie ma żadnych odkształceń co często się spotyka przy podróbkach. Powstają wtedy "fale dunaju". Jest on mocowany na 3 śruby i na styku spiler-klapa jest uszczelniacz gumowy. To najpewniejsze i najbezpieczniejsze rozwiązannie, żadnych śladów korozji na stykach i od wewnętrznej strony klapy. Atutem tego spojlera jest odpowienia wysokośc i powierzchnia do stawiania na nim piwka No i wygląda fajnie
Pozdro |
lukas_s Sympatyk FEFK był MKVI/była Viki/j ... KRAKÓW Nowa Huta / Niepołomice | 2006-01-13 16:52:49
orginal w dobrej cenie - kupie może ktoś wygrtzebie bo pewien kolega stosujący "kanibalizm techniczny" chwilowo ma ale z klapą ![]() |
Wojo Vivaro / był Rally C ... Kraków | 2006-01-13 16:56:45 Łukasz, a może inaczej, oryginał spoiler i stop za szybę? Tylko jak przyciemnisz mocno tył to nie wiem jak będzie |
lukas_s Sympatyk FEFK był MKVI/była Viki/j ... KRAKÓW Nowa Huta / Niepołomice | 2006-01-13 17:06:00
tez tak mysle ale nie mam z kad wziasc orginalnej lampki na szybe fordowskiej a te diodowe nie przemawiaja do mnie
a tylnia szyba nie bedzie przyciemniana co najwyzej tak zaslonka rozwijana na polce ![]() |
Podola Sympatyk FEFK -==Vołovina==- Szczecin | 2006-01-13 17:56:47 Ja mam zwykłe diodowe 3 światło stop i rozwijaną zasłonkę i powiem że prezentuje sie to (wg. mnie) bardzo przyzwoicie. Lampa przykręcona do klapy nie przeszkadza przy załadunku. Troszkę skruciłem jej stopkę żeby mniej wystawała. Roletę wziąłem od kolesia ale że była za szeroka deńko ją przyciąłem i jest ok. Chciałem ją dociąć na kształt trapezu żeby zasłaniał całą szybę ale niestety pomyłeczka i wyciąłem w prostokącie Więcej nie piwkuję przy robocie |
Podola Sympatyk FEFK -==Vołovina==- Szczecin | 2006-01-13 18:01:43 |
lukas_s Sympatyk FEFK był MKVI/była Viki/j ... KRAKÓW Nowa Huta / Niepołomice | 2006-01-13 18:08:36 a mocowania u gory od zaslonki w co dales?
i jaka szerokosc zaslonki wziales? |
Podola Sympatyk FEFK -==Vołovina==- Szczecin | 2006-01-13 18:17:38 Allleee zziiimmnnnoo nnnaa dddwwooorrzzzee.... grrrr
Ale zmierzyłem Teraz na dole cała roleta ma szerokość 97cm a u góry 89. Przed ucięciem miała chyba 120cm. Ja szukałem gotowej to znalazłem 90cm ale zdecydowałem się ciąć Niestety mocowań koleś nie miał i górna część jest przykręcona do krawędzi klapy na dwa czarne wkręty. Normalnie w komplecie masz haczyki a roleta na końcu ma dwaoje uszu.
Pozdro |