MotoNews.pl

Honda Prelude

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam w sobote zakupilem sobie Autko firmy Honda Marka Prelude
silnik to 2.3 L okolo 170 koni alusy 18 cali radio Kenwood wrzuce jutro albo pojutrze foty to zobaczycie sobie ja Ps byla ona unas na 1/4 Czerwono Czarna taka
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: matek dnia 2005-10-16 19:29:35 ]

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2006-01-29 20:50:35 ]

autko jest mega super jak jeździłem z Kozą szukać bryki to po kilka razy oglądam tą Honde. jest spoko. a co do koni to o ile się nie myle ta wersja mam 163konie

Znalazlem na stronce takie fotki tego auta

[ wiadomość edytowana przez: matek dnia 2005-10-17 06:44:37 ]

Widzialem na miescie, autko spoczko, niestety widzialem jak przjezdzalo wiec nie za duzo z tego co wiem to jeszcze nie masz prawka? ile ci zostalo do cieszenia sie w pelni z jazdy?

Mateusz powoli robi prawko egzam do zimy zejdzie niestety...

hmm prawko juz juz niedlugo i modyfikacje auta nowe sa prawie zrobione zalozylem gaz nie bede mowil ceny ale powiem ze z najwiekszej polki jest nic nie stracil na mocy teraz mi pozostalo przyciuemnic szybki i zalozyc loteczke jakas ale to kwestia czasu i jakiejs fajnej dolot powietrza w robocie jest dopiero filter juz jest w bagazniku rozrzad w sobote do wymiany olej i kable swiece jak cos jeszcze sie zmini to dam znac

Cytat:
2005-10-27 18:20:52, matek pisze:
... zalozyc loteczke jakas ...

Pamietaj.. tuning ale z umiarem
Pozdr.

wiem wiem zoom i wlasnie jeszcze mysle nad tym

co powiecie na cos takiego
Lub cosik takiego ?

moim skromnym zdaniem to ta 2 będzie raczej idealna

"Spoilery stanowia przewaznie dodatkowe elementy aerodynamiczne, instalowane w przedniej i tylnej strefie nadwozia pojazdu. Wybor ksztaltu i wymiarow zalezy od indywidualnych wlasciwosci nadwozia, a ich optymalizacja wymaga przeprowadzenia specjalnych badan aerodynamicznych. O ile instalowanie tylnych spojlerow, przy obowiazujacych w Polsce przepisach, dotyczacych dopuszczalnej predkosci maksymalnej, poprawia glownie samopoczucie kierowcy to spojlery przednie w sposob znaczacy polepszaja bezpieczenswo jazdy i statecznosci pojazdu przy niewielkich nawet predkosci jazdy, a silnych wiatrach bocznych" J.Januła J.S.Szczecińscy 'Poprawa ekonomicznosci i dynamiki samochodow osobowych' Warszawa 1989

tomek a byłbys w stanei skołwoac jakies fotki poglądowe przedniego spoilera dociskajacego ...
Bo podejrzewam ze cos robili do aut PRLOWSKICH.

Moglbym zeskanowac pare stron z w/w ksiazki o szpojlerach, wiecej powiem o bardziej ludzkiej godzinie, czyli jutro Generalnie to kawal blachy pochylonej o 5-8' od pionu przymocowanej do rantu karoserii z przodu o zaokraglonym ksztalcie. Poszukaj fotek maluchow z obru, moze cos byc, a skany wkrotce.

Robie caly przelotowqy wydech bez zadnych strumiennic itd czekam na kolektory jeszcze 4-2-1 a zakoncze takim oto tlumiczkiem Firmy Apexi

[ wiadomość edytowana przez: matek dnia 2006-01-31 20:07:58 ]

Wrzuc jeszcze zdjecia autka

a zanim zaloze ten tlumiczek to zaloze przed nim cos takiego

Bo sam tlumiczek do pyrkania nie podoba mi sie