NOWE FORUM OPLA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Serdecznie zapraszam do odwiedzania nowopowstałego forum dotyczącego marki OPEL na:

opel24.com

Mam nadzieję, że uzytkownicy flagowej limuzyny Opla wesprą nas swoim doświadczeniem. Liczymy na Was.
Jeszcze raz serdecznie zapraszam
Pozdrawiam
V

PS
Mam nadzieję, że ta informacja zostanie potraktowana przyjaźnie, jako zaproszenie do propagowania marki OPEL

Byłem tam, przybyłem i zobaczyłem...póki co nędza. Za dużo napaćkane, jak na jedno forum, zobaczcie i napiszcie, co sądzicie

Wszystko ok. tylko nie rozumiem zasadności powstawania tylu forów nie wiem z czego to wynika...to tak jak z podziałem VKP i Vectra Unlimited, zamiast się dogadać to chłopaki zabieraj zabawki i idą do innej piaskownicy.

Nie wiem w jaki sposób mamy wspierać wiedzą??..nasze archiwum jest pełne, więc jak chcesz to zamieść linka do LOB i kto będzie chciał ten przeczyta.

Powodzenia życze

Wszystko dlatego, ze na innym, nowym forum, mozna tworzyc watki, ktorych nie mozna tworzyc na tych forach co juz sa

Na przyklad takie:

Watek

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-31 22:44:20 ]

... a i pewnie zapytanie o "stunerowanie" silnika wszelkiej maści będzie mile widziane

Bardzo dobry watek...

Wszystkie zdegustowane moim chamstwem tudziez inszymi wyskokami moga sie tam przeniesc

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-31 22:44:49 ]

Nie on jeden

klik, klik

Reklamy cd..

Cytat:
Niewiem czemu ale czyzby ludzie sie bali co kolwiek pisać ?? przeciez to forum nie gryzie , panowie i panie , wiecej polotu - mniej wstydu naprawde mozna zrobic fajne forum ale we dwóch z kol.Sławkiem nie damy rady choć by góry s...y

no testy - do dziela, wspomoc potrzebujacych mozna

TUTAJ

a może to nikuś pisze o sekciarstwie w lob?????
ciekawa alternatywa dla uciśnionych i pokrzywdzonych przez LOB

Zajebiste kawalki tam sa:

"Zacząłem się udzielać na forum OFK, bo je znalazłem gdy mnie wypierdzielili z LOB "

i

Warto by stworzyć jakiś przeciwległy , normalniejszy niż LOB, "obóz". LOB ma już kilku letnią tradycję i skupia b. wielu fanatyków Omesi, ale klimat mają okropnie "kolesiowski" i sekciarski.

Wypas

i jeszcze to:

no.. mam nadzieję, że nie jest tu jak na LOB, że za byle co banują...

Watki sped maxowe sa wszedzie popularne:

Speed max

[ wiadomość edytowana przez: Vino dnia 2006-01-15 21:50:10 ]

[ wiadomość edytowana przez: Vino dnia 2006-01-15 21:53:29 ]

Zemsta Nikosia

Robertx: Rzadzi !!!! Ale sikalem

Mnie najbardziej podoba sie to kolesiostwo i sekciarstwo
Panowie przyjmijcie mnie do tej sekty buhahahaahahahaahahahahahaaha.....

...widac ciezkie dziecinstwo chlop mial...za ciezkie zabawki byly czy moze wozek mial za miekkie zawieszenie i sie mu wypadlo pare razy na betonik przez nieuwage opiekunki?? ;]

Pozdro @ll sekciarze......a moze chcial napisac SEKSIARZE??? ;]

W końcu elitarny LOB nie może byc dla wszystkich mniej czy bardziej nienormalnych.
Może teraz mniej ich się będzie włóczyc po LOBie

I w tym momecie spadlem z krzesla

Pierwszy zlot OFK

robercik dziś ma dobry dzień chyba po piątku

[ wiadomość edytowana przez: kielkac dnia 2006-05-31 22:45:18 ]