MotoNews.pl
10 Kupie lusterko elektryczne, lewe. (131054/26) - NT

Kupie lusterko elektryczne, lewe.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakis skur...... wyrwal mi zawartosc lewego lusterka.

W zwiazku z czym szukam calego lusterka w dowolnym kolorze,
zeby przelozyc mechanizm. Lub lusterka calego zielonego,
zeby zalozyc cale lusterko...
Gdyby ktos mial do sprzedania prosze o mail z cena.
Krakow, ale moze byc tez przez poczte
Moj mail: biuro@skanowanie.com.pl

q

wyrwano ci sam silnik i zwierciadlo? a szkielet i obudowa nienaruszona?? mistrzostwo swiata eh ja bym ci oddal swoj za free ale po ostatnim incydencie chyba juz sie uszkodzil definitywnie..dwa razy mi lamano lusterko ale ani razu mechanizm nie poszedl..dopiero za trzecim razem jakas laguna okazala sie godnym przeciwnikiem

Coś mi kol.wolnylogin przypomina... Co to on chciał kiedyś bezsensownego montować... abs, poduszkę, wspomaganie...przypomniałem sobie regulację wysokości kierownicy

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-01-13 07:15:59 ]

Cytat:
2006-01-13 07:15:01, piotr_ek pisze:
Coś mi kol.wolnylogin przypomina... Co to on chciał kiedyś bezsensownego montować... abs, poduszkę, wspomaganie...przypomniałem sobie regulację wysokości kierownicy [ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-01-13 07:15:59 ]

Co widzisz bezsensownego w regulacji wysokosci kierownicy?
Szczegolnie jesli zamontowanie kosztuje grosze?

q

Cytat:
2006-01-13 02:21:15, qbaj pisze:
wyrwano ci sam silnik i zwierciadlo? a szkielet i obudowa nienaruszona?? mistrzostwo swiata eh ja bym ci oddal swoj za free ale po ostatnim incydencie chyba juz sie uszkodzil definitywnie..dwa razy mi lamano lusterko ale ani razu mechanizm nie poszedl..dopiero za trzecim razem jakas laguna okazala sie godnym przeciwnikiem

Dokladnie samo zwierciadlo z jakimis plastikami.
Silniki pozostaly. Niestety cos-tam jest urwane i
musze wymienic cale bebechy, przynajmniej wg. ASO...

Obudowe lusterka mam cala, wiec jakbys sie chcial
pozbyc calego srodka z lustrem to chetnie

q

Cytat:
2006-01-13 10:07:08, wolnylogin pisze:
Co widzisz bezsensownego w regulacji wysokosci kierownicy? Szczegolnie jesli zamontowanie kosztuje grosze? q

No... szczególnie taka regulacja jak w złomiaku to jest wypas - całe 3 pozycje, z których pierwsza jest jak w samolocie, a trzecia jak w ciągniku rolniczym. Optymalna jest tylko druga(środkowa), czyli takie ustawienie jakie jest ustawione standardowo w autach bez regulacji. A pisząc o kosztach zapomniałeś wspomnieć o kosztach regulowanej kolumny kierownicy

Cytat:
2006-01-13 10:22:24, piotr_ek pisze:
Optymalna jest tylko druga(środkowa), czyli takie ustawienie jakie jest ustawione standardowo w autach bez regulacji.

Optymalna jest moze dla przecietnego europejskiego bialasa, ale wez poprawke ze autem moga jezdzic tez azjaci i murzyni.

Cytat:
2006-01-13 10:59:06, soop pisze:
Optymalna jest moze dla przecietnego europejskiego bialasa, ale wez poprawke ze autem moga jezdzic tez azjaci i murzyni.

Wolnylogin jest raczej typowym białasem o wzroście 185 cm.

Cytat:
2006-01-13 10:08:46, wolnylogin pisze:
Dokladnie samo zwierciadlo z jakimis plastikami. Silniki pozostaly. Niestety cos-tam jest urwane i musze wymienic cale bebechy, przynajmniej wg. ASO... Obudowe lusterka mam cala, wiec jakbys sie chcial pozbyc calego srodka z lustrem to chetnie q

Mnie wczoraj też dopadło z lewym lusterkiem obudowa cała porozbijana ale lustro z mechanizmami wyszło bez szwanku.
Poszukuję tez obudowy ,kolor dowolny.
A przy okazji jak sie demontuje tę osłone lusterka od strony środka auta ,jest na zatrzskach czy jakis wkrętach ,nie chciałbym coś pourywac .

Cytat:
2006-01-13 10:22:24, piotr_ek pisze:
No... szczególnie taka regulacja jak w złomiaku to jest wypas - całe 3 pozycje, z których pierwsza jest jak w samolocie, a trzecia jak w ciągniku rolniczym. Optymalna jest tylko druga(środkowa), czyli takie ustawienie jakie jest ustawione standardowo w autach bez regulacji.

Dla mnie optymalna to najwyzsza, mam troche podniesiony fotel.

Cytat:
A pisząc o kosztach zapomniałeś wspomnieć o kosztach regulowanej kolumny kierownicy

Nie zapomnialem - calosc kosztowala mnie <> 200zl - kolumna,
sruby stacyjni i robota. Masz jeszcze jakies pytania?

q

Cytat:
2006-01-13 12:37:31, BRom pisze:
Mnie wczoraj też dopadło z lewym lusterkiem obudowa cała porozbijana ale lustro z mechanizmami wyszło bez szwanku. Poszukuję tez obudowy ,kolor dowolny. A przy okazji jak sie demontuje tę osłone lusterka od strony środka auta ,jest na zatrzskach czy jakis wkrętach ,nie chciałbym coś pourywac .

obudowe kupisz w sklepie z czesciami za jakas smieszna kase..trojkat od srodka jest na kolki..latwo ulamac nie ma zadnej recepty jak to zdjac bez uszkodzen..uda sie albo sie nie uda napewno zdjecie boczka ulatwi ci sprawe

wolnylogin..poszukaj na allegro albo moze ktorys z kolegow bedzie mial taki mechanizm..bo tego nie da sie kupic oddzielnie a zwykle przy uszkodzeniach lusterek mechanizm wychodzi bez szwanku..samo zwierciadlo w sklepie to koszt ponizej 30zl

Cytat:
wolnylogin..poszukaj na allegro albo moze ktorys z kolegow bedzie mial taki mechanizm..bo tego nie da sie kupic oddzielnie a zwykle przy uszkodzeniach lusterek mechanizm wychodzi bez szwanku..samo zwierciadlo w sklepie to koszt ponizej 30zl

Kupilej juz cale lusterko za 195zl tylko w fatalnym
szarym kolorze Teraz mam zgryz jak wymienic
sam srodek, zeby nie miec jednego lusterka zielonego
a drugiego popielatego

q

Cytat:
2006-01-14 11:24:52, wolnylogin pisze:
Kupilej juz cale lusterko za 195zl tylko w fatalnym szarym kolorze

To nie jest "kolor". To nówka do lakierowania. A wymiana... jeśli dobrze pamiętam to trzeba pociągnąć za zwierciadło.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-01-14 11:31:12 ]

Cytat:
2006-01-14 11:30:42, piotr_ek pisze:
To nie jest "kolor". To nówka do lakierowania. A wymiana... jeśli dobrze pamiętam to trzeba pociągnąć za zwierciadło. [ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-01-14 11:31:12 ]

Co do koloru to wiem, ze do lakierowania -
wlasnie tego chcialbym uniknac

A co do pociagania - nie chcialbym wymieniac drugiego lusterka
Mozna cos dokladniej?

q

Świnia bede:

A poważniej to WYSZUKIWARKA się kłania.

piotr_ek jest świnia , a ja Ci podam linka do porady , którą już kiedyś umieściłem na Forum.
Zresztą nie tylko ja, ale tu już się kłania wyszukiwarka

Cytat:
2006-01-14 12:48:05, wolnylogin pisze:
Co do koloru to wiem, ze do lakierowania - wlasnie tego chcialbym uniknac A co do pociagania - nie chcialbym wymieniac drugiego lusterka Mozna cos dokladniej? q

zwierciadlo jest na 4 zatrzaski na planie okregu..szanse na to ze zdejmujac zwierciaglo cokolwiek uszkodzisz jest bliska zeru wiec sie nie przejmuj..ja mialem nowke do lakierowania i..polakierowalem..za 20zl czyli cene lakieru pod kolor i lakieru bezbarwnego

Cytat:
2006-01-14 13:41:33, qbaj pisze:
zwierciadlo jest na 4 zatrzaski na planie okregu..szanse na to ze zdejmujac zwierciaglo cokolwiek uszkodzisz jest bliska zeru wiec sie nie przejmuj..ja mialem nowke do lakierowania i..polakierowalem..za 20zl czyli cene lakieru pod kolor i lakieru bezbarwnego

Dzieki wiekszosci, a niektorym kij w oko

Wymienilem cale lusterko, ale przelozylem
ze starego obudowe. Mam nadal zielony kolor

Jakby ktos chcial popielata obudowe i flaki ze
srodka lusterka to moge mu dac.

q

Cytat:
2006-01-14 17:34:57, wolnylogin pisze:
Dzieki wiekszosci, a niektorym kij w oko Wymienilem cale lusterko, ale przelozylem ze starego obudowe. Mam nadal zielony kolor Jakby ktos chcial popielata obudowe i flaki ze srodka lusterka to moge mu dac. q

Jestem bardzo chętny na te obudowe akurat mam potrzxaskaną ,podaj warunki

Cytat:
2006-01-14 17:34:57, wolnylogin pisze:
Dzieki wiekszosci, a niektorym kij w oko Wymienilem cale lusterko, ale przelozylem ze starego obudowe. Mam nadal zielony kolor Jakby ktos chcial popielata obudowe i flaki ze srodka lusterka to moge mu dac. q

Witaj!

Ja potrzebuje te bebechy ze srodka a konkretnie ta aluminiowa (chyba to jest aluminium albo jakis znal) ramke w która jest głównym stelażem lusterka (w poradach jest jak ktos to łączył blaszkami bo mu popękała, niestey u mnie tez) masz to cale czy właśnie tam ci pękło?