| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pawelzembrzuski HF MEMBER Accent mława | 2005-10-12 09:06:14 Witam,
w moim Accent cos mi bardzo puka z tylnej czesci samochodu!! serwis w płocku nie wie co sie dzieje! moze ktos z forumowiczów mnial podobny probelm i jakos go rozwiazal??? a moze to wada fabryczna? odpiczcie na emial: pawelzembrzuski@o2.pl |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-10-12 09:17:34 mi tak kiedyś pukał lącznik stabilizatora....a potem klapa tylna na zamku....z pierszym przypadkiem naprawde sie zesżło deko zanim znalazłem. |
bartis HF MEMBER Hyundai Accent Rybczewice | 2005-10-23 22:05:53 U mnie też stuka. Z tegoco mi sie wydaje to gumy stabilizatora się wyrobiły troszeczke i stąd stuki. wymiana i powinnopomóc. jeśli to to. ![]() |
bartis HF MEMBER Hyundai Accent Rybczewice | 2006-01-13 18:09:14 Nie ma dużo roboty. Wjedź na kanał. Odkręcasz 4 śrubki chyba na kluczyk 13 jak dobrze pamietam. zdejmujesz stare gumy zakładasz nowe, zakręcasz śrubki i gotowe. 3 minuty jedna guma. Powodzonka. |
Mortek HF MEMBER Renault Megane II Tarnów | 2006-01-13 23:51:54 Dzieki wielkie
A tak z innej beczki, Bartis co ty masz za auto w avatarku, najnowsze punto??? |
Mortek HF MEMBER Renault Megane II Tarnów | 2006-01-16 13:06:17 Mam jeszcze jedno pytanie, bylem dzis w JC, chcialem kupic te gumy od drazka stabilizatora, ale facet powiedzil mi ze musze zmierzyc srednice drazka a najlepiej w miejscu mocowania, a ze jest zima, niemam jak za bardzo tego sprawdzic, mialbym prosbe jezeli ktos to wymienial w ostatnim czasie zeby podal jaka jest srednica tego drazka i jaka ta gume kupic?
Dzieki z gory i pozdrawiam Marcin |