MotoNews.pl

[s]126 lekkie koło zamachowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam lekkie kolo zamachowe z szerokim wiencem, stoczone do wienca, zeby dobre, wywazone wraz z dociskiem (valeo od EL w bdb. stanie) jak ktos chce to sprzedam samo kolo albo wraz z dociskiem
jak ktos zainteresowany to niech porponuje ile moze dac....

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-10-31 10:54:44 ]
[ powód edycji: do chuja tytułowanie wątków [s] [k] [z] ]

Jest u nas na szrocie takie dosc harcorowe 3 kg .....
Ponawiercane z jednej strony - wywazone itp itd. Facet chce 20 zł ale troche strach załozyc przez te dziury...

witam. ja mam el-a i poszukuje takiego koła. gora 30 dychy moge dac.
teraz ty

Panie, a ile to waży ??? (z dociskiem lub bez)

Ile za przesyłke ?

patrzyliscie na date 1szego postu ?

mam takie pytanie odn. rodzajow kol zamachowych w 126
jakie rodzaje byly i czym sie roznily? bo ostatnio z mojego fl '91 wyciagnalem zamach chcac zmienic na inne splanowane o 2 kg ale moje bylo lzejsze o 1kg (6kg wazylo) a to co mialem wrzucic- 7kg przed planowaniem poza tym moje mialo wezszy wieniec i za wiencem na obwodzie znacznie grubsze, niz to co chcialem zalozyc... z kolei posrodku (przy piascie) bylo bardzo wybrane...
aha kolo jest oryginalnie montowane, jak 1 raz kolo odkrecalem to na srubach byly jeszcze znaczniki zoltej farby...

ja myślałem ze są dwa rodzaje elegantowskie i standardowe to stare z szerokim wieńcem ale ostatnio spotkałem się z trzecim typem a dokładniej ma taki doś głeboki frez w srodku - seryjne koło wyciągnięte z serii fl