| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lucyferus Espero 1.8 CD Poznań | 2006-02-24 20:54:54 Jak to zwykle bywa nigdzie nie moge dostać spinek do boczka tapicerki drzwi do Esperaka w hurtownii Daewoo w Poznaniu nie ma już chyba od pół roku i w internetowym sklepie mają to samo
Przeglądałem w wyszukiwarce i znalazłem kilka stronek na których handlują takimi zapinkami jednak jest ich tyle i nie mam pojęcia które faktycznie pasują Nie ma sensu kupowanie w ciemno wiec jezeli ktokolwiek juz z którejś z tych firm brał spinki i pasują to prosze o podanie numeru tej spinki - będę cholernie zobowiązany !!
Spinki 1 Spinki 2 Pozdrawiam !! |
Lucyferus Espero 1.8 CD Poznań | 2006-02-24 22:37:02 WIELKIE DZIĘKI. Ja też kojarze że miałem białe ale nie apmiętałem jak wyglądały
Będe musiał troche ich kupić
Wielkie dzięki jeszcze raz
Pozdrawiam |
tommi3737 Klubowy Weteran Megane CC Łódź | 2006-02-24 22:46:32 W Espero seryjnie byly żółte ale te białe równiez pasują |
Lucyferus Espero 1.8 CD Poznań | 2006-02-24 22:51:16 Ja wiem że jak sie zdejmie boczek to jest paleta od żółtych do białych - kiedyś gdzieś znalazłem natomiast czarne i nie pasowały bo średnica główki była za duża i nie chciały wejść.
Teraz mi boczki praktycznie wszystkie lataja i musze coś z tym zrobić Na oko nie ma co brać dlatego dałem post Skoro takie same posiadasz Tommi to je wezme bo u mnie sklera wymazała kształt tych spinek
Pozdro |