[s] swap lub czesci z niego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do sprzedania moja padaka. Najchetniej w calosci. Wtedy cena 1800zl.

Jezeli na czesci to idziemy po kolei:

1) Buda: stan blacharski idealny, zero korozji przy mocowaniach zawieszenia w podlodze itp, konserwacja od dolu, od srodka gola blacha i widac ze stan idealny, buda robiona przez poprzedniego wlasciciela ktory z zawodu jest blacharzem, kolor biala perla, tak jak mowilem zero rdzy jest to idealna podstawa do zbudowania czegos naprawde mocnego. Jedyny defekt to leciutkie przytarcie z prawej strony, drzwi sa juz prawie idealnie wyklepane, nie zeszlo nawet duzo lakieru, do wymiany jezeli ktpos bardzo chce jest element z migaczem bocznym, a tak cala reszta stan bardzo dobry. W zestawie resor i tylne sprezyny. Buda przygotowana pod montaz swapa. elektryka stan bardzo dobry. Cena: 350zł.

2) Alufelgi 13stki stan idealny, bardzo podobne do ruskow, bardzo leciutkie, fotki wstawie pozniej, 4x98,cena: 550zl

3) Lekka przednia klapa, kolor bialy ale mozna malowac na jaki sie chce wykonana z laminatu, najlzeszjsza jak tylko sie da, do kompletu dokladam 4 zapinki (warte 65zł razem), stan idealny. Cena: 120zł TYLKO W KOMPELCIE ZE SPINKAMI

4) Silnik 903 z fiata 127, pare tygodni temu wyciagniety z tegoz fiata, jezdzil u mnie przez okolo 1000km i nie bylo z nim najmniejszego problemu (jedynie wymienilem swiece). Pelen osprzet, zalany syntetykiem, wymieniony simering od0 strony zamachu, alternator, 2 rozruszniki, kolektor wydechowy, wydech pod swapa. Cena: 450zł.

5) Flansza. Flansza jak flansza, moja troszke kombinowana tzn dajemy 3 podkladki pomiedzy nia a silnik dodatkowo. Cena: 100zł

6) Belka pod silnik 903 do malucha (ucho moge dac w zestawie) mocowana poprzecznie nad seryjna belką. Cena: 80zł.

7) Belka seryjna wycieta pod silnik 903 do malucha. Cena: 20zł

Zbiornik wyrownawczy z cc900, stan bardzo dobry. Cena: 20zł.

9) Weze gumowe i rury metalowe idace przez caly samochod do chlodzenia, odbior raczej osobisty, cena: 50zł.

10) Chłodnica uno 1.0, nie cieknie, wsyztsko jak najbardziej okej z nią, cena: 70zł.

Za komplet: silnik + flansza+ 2 belki + rury i chłodnica: 650zł.
Najchetniej sprzedam kompet silnik + chlodnica belka itp, wiec jak ktos chetny na pojedyncze czesci to trzeba bedzie poczekac.

11) kierownica jakas, nie wiem jaka, oblozona gabeczka, idelanie sie trzyma reki, najlepsza kirra jaką mialem chociac wyglada raczej do dupy.. Razem z nabą. Cena: 50zł

w swapie uszkodzona polos prawa, po wymianiebedzie jezdzil jak bajka.

no tos sie nacieszył

ja spowrotem uwierzylem w swapiora...to tera Toki wzwatpil Tokus..wkurzyl Cie czyms ze chcesz sie go pozbyc tak jak to u mnie bywa?

Cytat:
2006-02-05 15:30:44, ulik87 pisze:
ja spowrotem uwierzylem w swapiora...to tera Toki wzwatpil Tokus..wkurzyl Cie czyms ze chcesz sie go pozbyc tak jak to u mnie bywa?

Kupił jakiegos pieca z kartoflandi...i zbiera na opłaty

Toki normalnie lansu zapodaje zmienia fury jak rękawiczki

Nie,on poprostu popadł w manie skośnookich dziwolągów co chcą drftować coraz to nowszymi autami
Do tematu:
Jak rozpoczniesz wyprzedaz na czesci to daj znac

no caly czas jest na czesci ale preferuje sprzedaz zesatawami, tzn silnik oddzielnie, flansza rury itp, no ale pisac kto co chce i jak z odbiorem.

do wszystkich tych co pieprza glupoty: na oplaty akurat mnie stac, a ze Ty buczek sie przesiadles z malucha na 127 to rzeczywiscie ogromny postep, ogolnie mam nowy projekt na oku i trzeba zamienic jedno na drugie.
padaka niczym mnie nie wkurzyla ale ogolnie mowiac znudzila mi sie. wiec czas na cos nowego.

ja jestem chetny na

Weze gumowe i rury metalowe idace przez caly samochod do chlodzenia, odbior raczej osobisty, cena: 50zł.

oczywiscie wysyłka bo troche daleko mam do ciebie< toki >
jaka srednica tych rur

wysylka rur odpada, sa w jednej czesci ida przez caly samochod i maja ponad metr dlugosci.

Szkoda

W takim razie klepię klapeksa.Pozdro.

Klepie bude z zestawem 900ccm

sorka wsyztskim za poslizg, juz wstawiam fotki, troszke nieaktualne ale co tam. swapa mozna w kazdej chwili obejrzec, nie ma problmu z odpaleniem, jedynie ta polos trzeba by wymienic zeby odjechac na kolach.
Eksiler odezwij sie na priva, Porthos daj znac tez na priva najlpeiej co i jak z ta buda czy serio jestes chetny a opisze Ci ja dokladnie itp. gg mi troche szwankuje wiec prosze o privy jak cos.

[ wiadomość edytowana przez: toki dnia 2006-02-06 18:12:22 ]