Gdzie kupić NOWY zespolony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
może ktoś podpowie gdzie można kupić przełącznik zespolony do MK VII Z 1996 TD
----> chodzi mi o nowy w cenie ( innej niż w ASO) !! bardziej przystępnej !!
czy te przełączniki czymś się od siebie różnią ???? aby nie kupić złego

na allegro widywałem po 250-299 nówki oryginały w pudelkach, ale da sie wyrwac taniej tylko trzeba obserwowac aukcje

Witam.
Różnią się między sobą wizualnie, jak i wyprowadzeniami w złączkach. Generalnie każdy ma te same lub większość tych samych funkcji, ale trzeba kupować do konkretnego modelu (rocznika). Na Allegro radzę uważać, poprosić o fotki od strony wyprowadzeń jeśli by były wątpliwości. Raczej sprzedający powinien się orientować co sprzedaje tylko najpierw trzeba poczytać jakie miał komentarze i dlaczego. Spotkałem się kiedyś z kontrahentem, który wystaił negatywa przez pomyłkę!!! Jak mu się zapytałem jaką mogę mieć pewność że mi takiego nie wystawi przez pomyłkę - objechał mnie aż miło. Nie zrobiliśmy interesu.
Pozdrowionka.

swego czasu Mad zalatwial w dobrej cenie
i slawas1 mial jakiegos na sprzedaz

[ytac kolegi Slawas1 - ma zawsze nowe i ceny są OK

IMHO Allegro nie jest konkurencyjne. W pierwszym z brzegu sklepie motoryzacyjnym sprowadzili mi na nastepny dzien zamiennik za 250. Kupujac w sklepie masz mozliwosc obejrzenia czy zespolony jest oby na pewno taki jak potrzebujesz a nie taki jaki akurat ma sprzedawca. Moj znajomy nabyl kiedys bardzo "okazyjnie" zespolony, w ktorym jak sie pozniej okazalo nie bylo wszystkich pinow w gniazdach! Duzo potem bylo "zabawy" z podlaczeniem

pozdrawiam
--
ElGreco

allegro - 250PLN

W sklepie klubowym też coś było swego czasu. A dlaczego nie używka? Cena jest 3krotnie niższa...choś brak pewności jak długo pociągnie...z drugiej strony to orginał...

Cytat:
2006-01-12 08:09:50, mariobros pisze:
allegro - 250PLN

przy tej cenie mogę go wysłać na swój koszt

to i tak lepsza cena, niż np w Abscar

slawas1 ----> może kapke taniej to sie pewno dogadamy .
250zł to na dziś troszkę ( cieńko ze szmalem umnie ).

Kamilo, naprawdę ta cena jest już mocno zwindowana w dół nie jestem teraz nic taniej zaproponować

jeżeli Ci się nie spieszy to czasem /raz na miesiąc, raz na półtora/ trafia mi się coś w okazyjnej cenie - wtedy mogę coś zjeść

ale na dzień dzisiejszy niestety nic nie mam /może na początku lutego/

o.k.
prosze mnie mieć na uwadze
pozdrawiam kamila .

SŁAWEK na moim zespolonym jest napis:
95 AG 14K 147 CA
OI 5IOO 16
GOGMA
mój ma tylko jedną szybkość wycieraczki ( chodzi o wolne )
i wycieraczka tylniej szyby + spryskiwacz .
czy ten twój zespolony by śmigał z moim autem ??
jeśli tak to ŁYKAM !!

tak, będzie chodził bez problemu