| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ericsson LOB MEMBER Opel Omega 3000 24v Sopot | 2006-01-23 21:56:35 Czesc wszystkim!
Dzięki uprzejmości SENATOR'a nie tylko uruchomiłem Ome po 2,5 godzinnym odmrażaniu dupska przy -18 to jeszcze w podziemiach Medison'a (centrum handlowe - przyp.red.) zdiagnozował, czemu mojej bestyjce, ze tak powiem - odpierdala Jest jej smutno do dzisiaj, bo silnik krokowy wolnych obrotów nie dostaje napięcia.. przy okazji nie działa elektrozawór odpowietrzania zbiornika paliwa (jest na tej samej ścieżce napięciowej co krokowiec), + jakby było mało to tempomat nie żyje (potrzebna diagnoza) i nie działają prędko i przebiegościomierz. Ten sam SENATOR wybył poza 3miasto aby ratować innego osobnika, udostępniając mi schematy elektryczne do omegi (www.senatorman.de - tam w dziale "werkschtadt" mozna znaleść pomocne mat.). I tu moje pytanie - czy zna ktoś jakiegoś elektryka w Trójmieście, który mając te schematy będzie w stanie mi pomóć, niekoniecznie ograbiając mnie doszczętnie przy tym? Moje kolejne pytania - gdzie szukać przyczyny niefunkcjonowania tempomatu i liczników?? Jako że w czwartek wyruszam do Niemiec byłbym bardzo wdzięczny za jakąkolwiek pomoc w tym temacie - POMOCY! Sorrr ze napisałem prawie rozdział o tym dzięki i pozdrawiam!
[ wiadomość edytowana przez: ericsson dnia 2006-01-23 22:25:12 ] |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2006-01-24 19:08:22 Elektryk - bardzo dobry 58-553-65-12 P.Sławek
powiedz że namiary dostaleś od Piotra co ma "ztjuningowana" omegę. |