| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
katanos LOB SYMPATYK MV6 Góra Kalwaria | 2006-01-10 22:27:09 Jeżeli chcesz wymienić fotele o innym rozstawie szyn to czeka Cie spawanie, jeśli chcesz zamienić obicia to wejdź w dobrą znajomość z uzdolnionym tapicerem bo będzie musiał zrobić obicie na nowo . I jeszcze jedno... nie oczekuj że to będzie tanie
pozdrawiam. |
RobertPodstolski Omega 3.0 V6 Łódź | 2006-01-11 18:31:18 nie o innym rozstawie chyba że w omach z fotelami z pamięcią był inny rozstaw ale chyba wątpię chcę fotele od omegi ale z pamięcią
Pozdr Robert |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2006-01-11 18:40:50 co do tapicera to naprwde drogie bedzie bo ja kiedyś za samo przełożenie tapicerki do siedzenia (1 szt.) wraz z gąbką na stelarz zapłaciłem 150 zł i był to najtańszy tapicer. |
katanos LOB SYMPATYK MV6 Góra Kalwaria | 2006-01-11 18:43:46 to jeśli szyny są te same to nie ma problemu. Musisz się tylko zdecydować czy robić nową tapicerkę czy zrobić garniturek na miarę. Poleciłbym Ci garniturek czyli zrobienie obicia jako pokrowiec, z tym że bardzo ciasno i dobrze przylegający ( coś jak w JAVIE robią skórzane obicia) potem tylko połąpać w wewnątrz foteli i gra muzyka . Zmiana tapicerki to już trochę wiekszy numer bo trzeba rozbierać cały fotel a dobry garniturek wygląda ładnie (nie mówie tu o pokrowcach na wierzch tylko kompletne całe elementy naciągane na oparcie i oddzielne na siedzisko, nie usuwasz wtedy starej tapicerki)
pozdro |
actom Opel Omega C Warszawa | 2006-01-15 10:27:19 To jest fotka foteli elektrycznych od dołu może Ci to pomoże.
|
actom Opel Omega C Warszawa | 2006-01-17 21:29:16 Rozstaw szyn jest identyczny Ciebie raczej interesuje czy wózek elektryczny da sie przykręcić do Twoich foteli w miejsce tego ręcznego. Niestety nie wiem. |
RobertPodstolski Omega 3.0 V6 Łódź | 2006-01-18 18:16:33 dzieki actom za zdjecie i zdanie na temat
Pozdr Robert |