MotoNews.pl

[126]głowica - dłubanie czekam na oferty :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto mi dłubnie głowice z FL tak do 200-250zł i co można za taką cene w niej zrobić. Jakie mogę mieć oczekiwania??

Może i głupie pytanie ale w tym temacie jestem powiedzmy nie za dobry więc pytam

A i dodam że najlepiej w krakowie

[ wiadomość edytowana przez: korozja dnia 2006-02-09 20:47:14 ]

hahahaha

tu sie nie da miec czystej krwi klasyka normalnie plaga dłubaczy

a czy ja mam jednego maluszka
Klasyka proszę zostawić w spokoju

no no

Jak głowica nie jest popękana to mozna dać większe zawory dobrze splanować i kanały zrobić, oczywiście na nowych zaworkach i jak dobrze trafisz prowadnicach. O planowaniu nie wspominam

planowanie 40 zeta, nowe zaworki mysle ze kolo 100.. wiecej nie trzeba jak wyjmniesz glowice to ci pokaze gdzie ja zrobisz

Cytat:
2006-02-09 21:20:20, pterock pisze:
planowanie 40 zeta, nowe zaworki mysle ze kolo 100.. wiecej nie trzeba jak wyjmniesz glowice to ci pokaze gdzie ja zrobisz

za same większe zawory zapłacisz ~50-60zł od sztuki...trzeba jeszcze zrobić do nich gniazda

z ta cena za zaworki to szczerze mowiac strzelalem..
no ale cena w tych granicach..

a mozna powiększyć gniazda poprzez, rozszlifowanie ich takim kamieniem na wiertarke, a potem zrobieniu odpowiedniego kąta, do przylegania zawora ?? Wogule da sie to zrobic "domowymi sposobami"

Cytat:
2006-02-09 22:07:57, pterock pisze:
z ta cena za zaworki to szczerze mowiac strzelalem.. no ale cena w tych granicach..

zaworki do dohca coś ok 30zł (36/42)

Cytat:
2006-02-09 22:11:08, Gonzo_BB pisze:
a mozna powiększyć gniazda poprzez, rozszlifowanie ich takim kamieniem na wiertarke, a potem zrobieniu odpowiedniego kąta, do przylegania zawora ?? Wogule da sie to zrobic "domowymi sposobami"

nie wydaje mnie sie

Cytat:
2006-02-09 22:13:00, mar125 pisze:
zaworki do dohca coś ok 30zł (36/42)

JA mam ceny od Paradowskich (chyba nie trzeba przedstawiać) i Motyla (konstancin pod piasecznem) - zaworki na zamówienie są droższe niż seryjne - wiadomo

Cytat:
2006-02-09 22:11:08, Gonzo_BB pisze:

powiększasz kanał a zostawiasz "wąskie gardło" - zawór.
Niestety trzeba wymienić gniazda na większe, a tego nie zrobisz w domu...chyba że w domu masz frezarke, tokarke itd

Cytat:
2006-02-09 22:27:44, Porthos pisze:
powiększasz kanał a zostawiasz "wąskie gardło" - zawór. Niestety trzeba wymienić gniazda na większe, a tego nie zrobisz w domu...chyba że w domu masz frezarke, tokarke itd

Acha, to takie buty A tak wogule to te większe zawory dużo daja od seryjnych dobrze wypolerowanych i wogule dobrze obrobionych.... ?

wiecej wlata do srodka wnetrza

Cytat:
2006-02-09 22:56:46, PitGTR pisze:
wiecej wlata do srodka wnetrza

eee... to do dupy... jak więcej wlata, to pewnie bedzie go zalewać i wogule, co za duże to niezdrowe

skąd wy takie ceny bierzecie???
PLANOWANIE GŁOWICY TO 20 PLN ALBO 4PAK ŻYWCA
sorki ze mi sie caps lock włączył
ale dzisiejszy wieczór stał pod znakiem komandosa- wybaczcie

Cytat:
2006-02-09 23:40:46, bizer_trikolor pisze:
skąd wy takie ceny bierzecie??? PLANOWANIE GŁOWICY TO 20 PLN ALBO 4PAK ŻYWCA sorki ze mi sie caps lock włączył ale dzisiejszy wieczór stał pod znakiem komandosa- wybaczcie

ceny bierze się z zakładów obróbki silnika - różne rejony kraju i różne ceny.
Poza tym jedni mają znajomych...inni nie

dokladnie. jedni maja obciaganko za darmo a inni za 'piedziesiont"

Cytat:
2006-02-09 23:44:58, Pat_kdb pisze:
dokladnie. jedni maja obciaganko za darmo a inni za 'piedziesiont"

są tacy co rodzyny z dupska wylizują za free
wystarczy miec zółtego złoma