Reflektory e32

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie!
A skoro już mowa o reflektorach... Czy znacie jakieś fajne reflektorki do e32? Żeby extra wygląd miały, no i coby to nie kosztowalo co pol samochodu... wiem wiem takie rzeczy to tylko w erze... Ale moze jednak... Ostanio upolowałem sarnę i teraz musze cos zrobic z reflektorem... i wpadłem na pomysł coby moze jakies lepsze zapodac... co Wy na to?
Pozdrawiam
Michał

Opcji jest sporo np TU zawsze mozesz sobie tez wsadzic xenony ale czy warto?!

Proponuje poszukac i napewno cos wynajdziesz temat pretenduje do ....

pzdr

heh... No i właśnie o to mi chodziło coby nie wkladać czegoś na siłe gdzieś coś przerabiać tylko czy są jakieś że tak to nazwę "zamienniki" które pasują bez zadnnych przeróbek itp. z E30 chyba są troche mniejsze i wygląda to jakby wsadzić lampy z jakiegoś Żuka... mimo wszystko dzieki za re.

Dłałem Ci tylko przykład a szukac za Cibie nie bede miałem napisac zebys sie nie sugerował tym ze one są z E30 ale pomyslałem ze nie musze Gdybys sie dobrze przyjzał to zabaczył bys na opakowaniu tych refelektorów ze są tez do E34 (to ze w E30 i E34 są takie same reflektory to pewnik!)i wiem ze masz E32 a ja sobie nie dam niczego uciąć ze tez bezproblemowo do E32 one podejdą ale jest duze prawdopodobienstwo ze koles poprostu ma do E32 itd itp mozliwosci jest duzo wystarczy sie tylko wysilic...

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2006-01-22 16:26:28 ]