[k]126 miedziana uszczelka pod glowice, kolo alternatora.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. kolo aluminiowe i wieksze oczwiscie :]

[ wiadomość edytowana przez: comar dnia 2006-01-25 20:19:55 ]

moto.allegro.pl/show_item.php?item=82202158 miedz uszczelka

uszczelkaallegro

Cytat:
2006-01-17 19:39:09, Malkers pisze:
uszczelkaallegro

kupował ktoś od niego te uszczelki bo też bym sobie wciągnął ale nie wiem jaka jakość!

kurcze typ z wrocka jakby dużo ludzi chciał to morzna do niego zagadac i moge sie z typem ustawić i zobaczyć co on tam sprzedaja

Cytat:
2006-01-17 20:15:13, baryla_wroclaw pisze:
kurcze typ z wrocka jakby dużo ludzi chciał to morzna do niego zagadac i moge sie z typem ustawić i zobaczyć co on tam sprzedaja

albo niech da rabat dla furiatów ja bym 2 brał! do 15 pln niech zejdzie! Tylko go ponoć teraz nie ma!

ja tez bym sie pisał, napewno na jedną może i nawet na dwie

Cytat:
2006-01-17 21:10:34, -maly- pisze:
ja tez bym sie pisał, napewno na jedną może i nawet na dwie

Podpisuje sie pod tym ;p

Moze jakos sie z nim dogadamy?

jak za 15 to ja biore 2 uszczelki. łatwic tam panowei sprawe bo to hurtem pójdzie. nie jeden weźmie takie uszczelki

Piszcie kto chce jak bedą za 15 ,zagadam do niego jak wróci

powiem tyle , dzieki ;]
wczoraj przegladalem allegro hoge i ebay i nie bylo nic. dzis tylko wlazlem na forum zeby ogloszenie dac i poszedlem do motora grzebac

Cytat:
2006-01-17 22:06:46, michapa126p pisze:
Piszcie kto chce jak bedą za 15 ,zagadam do niego jak wróci

ja 2 sztuki

ja jak już napisałem dla siebie bankowo jedną moze jeszcze dla kumpla druga.. pod jednym warunkiem ze jakość wykonania będzie warta tych 15zł..

[ wiadomość edytowana przez: -maly- dnia 2006-01-17 22:56:58 ]

Cytat:
2006-01-17 19:46:55, michapa126p pisze:
kupował ktoś od niego te uszczelki bo też bym sobie wciągnął ale nie wiem jaka jakość!

A co tu ma jakość... miedź miedzią, a wicięta jest widać dobrze. Ja już gadałem z gościem i w piątek będe się z nim widział także dam znać co i jak

Pozdrawiam

kurde szkoda ze blokus juz nie robi za 9 pln robil zajebiste uszczelki

Jak chcecie to moge pozbierać zamówienia z FF, zrobić listę i się z gościem dogadać to powinno wyjść taniej - wysyłka poleconym wyjdzie jakieś 3zł chyba ale jeszcze nie wiem dokladnie.

ekhm ale jak będa jakieś o grubości 0,3 to biore. grubszej nie kcem

Niestety są tylko 0,5mm