MotoNews.pl

Gdzie mozna kupic folie transparentową?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanie gdzie mozna kupic folię transparentową? Czy w hipermarkecie dostanie? Chyba ze ktos z krakowa wie dokladnie?

Transportowa?

taką np niebieską półprzezroczystą do zmiany koloru podswietlenia (np taka jaka jest opisana w poradach w zmianach koloru podswietlenia)

Ponoć odpowiedż na to pytanie jest na forum. Ja spędziłem trochę czasu przy wyszukiwarce i konkretów nie znalazłem. Dowiedziałem się, że można popytać w zakładach przyciemniających szyby (pytałem i zrobili taaaakie oczy), w sklepach papierniczo biurowych też nie mieli.

Ciekawy efekt dają ponoć kolorowe okładki na książki z fakturą "skórki pomarańczy".

Aha ta niebieska nazywa się Royal blue transparental - czy jakoś tak.

[ wiadomość edytowana przez: Janek-S dnia 2006-01-23 13:46:16 ]

ja tam zrobilem ze starek okladki do zeszytow byla przezroczystoniebieska!!

up?

Transparentna...jakis kolorek ale "przezroczysty" aby swiatelko sie przebijalo. Gdzie kupisz? W lepszym sklepie papierniczym. W pierwszej lepszej drukarni.. etc..

Ja zrobiłem z tylnej części teczki na dokumenty Herlitz'a tylko kolor czerwony i sprawuje się wyśmienicie. Zrobiłem tym podświetlenie pokręteł, przełączniki i zegarek. Foto w profilu. Występują też niebieskie teczki tego typu. Kupisz je w każdym sklepie z wyposażeniem biurowym.

Dokładnie takie coś:

Image Hosted by ImageShack.us

Jak będzie zbyt przezroczyste stosujesz dwie warstwy i gitarka.

Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Podola dnia 2006-01-23 15:10:28 ]