[s] swapiora 900 =/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w tytule...buda elegant 97 stan BDB!!! silnik 900 stan BDB na ktorym przejechalem z 200km? caly czas stal i przy nim robilem..silnik na gazniku, wczoraj zmienilem glowice a potem dopiero sie zczailem ze ona musiala byc planowana bo razem z usczelka ma ok. 70.1 mm grubosci :shock: w ogole no wszystko jest, klata, kubly, sport kiera, wskazniki, 13tki fele, cglodnica z polda wtryskowego, nowa uszczela pod glowica...podobno sa powiekszone kanaly w glowicy, olej po 200km castrol 15w40, filtr powietrza i oleju rowniez po takowym przebiegu..nie zdazylem startowac nim z zadnym jakocie tylko mini sprint WOŚP, nie wiem co tam jeszcze...aha zawieszka bilstein stan super, zawieszenie i skrzynia OK, sprzeglo z 900tki stan BDB, halogeny wesem...z wad:
-rozrusznik [wlasnie dzis mnie wkurzyl i dlatego chce ja sprzedac!!] juz na wykonczeniu...ch..owo kreci
-pas przedni lekko pogiety bo byl pocalunek w drzewko za poprzedniego wlasciciela a poza tym przydaloby sie zrobic ladniejszy wlt na chlodnice
-leciusko saczy olej spod uszczelki miski a mi sie nie chce tego juz uszczelniac bo jestem wkurw...
-kubly powinny [przynajmniej kierowcy] kiedys odwiedzic tapicera..ale konstrukcyjnie sa cacy

OC do konca 2007, przeglad do czerwca
ogolnie no spoko fura ale ja juz nie mam cierpliwosci i przede wszystkim funduszy w ladowanie co chwilke jakichs pierdolek..a juz na pewno nie chce mi sie kupowac tego rozrusznika!!!
w ogole to jest ogloszenie na allegro wiec mozecie polookac...cena 3000 raczej nienegocjowalna...
oponki oczywiscie zimowki fulda i yokohama stan OK...pytac w razie czego!!
www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C831180
pozdro!

Cytat:
przejechalem z 200km? caly czas stal i przy nim robilem..

Reklama dźwignią handlu

tu piszesz ze nie chce ci sie uszczelniac a na aukcji ze niebawem to zrobisz... ciekawe

i powod sprzedazy raczej kiepski (rozrusznik). to tak jakbys napisal ze auto jest brudne i nie masz myjki w poblizu dlatego sprzedajesz

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2006-02-01 16:14:32 ]

Cytat:
2006-02-01 15:55:44, ulik87 pisze:
rozrusznik

A co takiego mu jest że nie da się go naprawić? Zakatowany stojan czy wytopiony wirnik?

krzysiu...bo mialem to zrobic...i nie kaze wam wierzyc ile przejechalem...stan wlania swiezego oleju jest zapisany na budzie w komoerze a i licznik mozna oblookac...zreszta jak pisalem wkurzyl mnie zasadniczo rozrusznik...poza tym nie mam czasu tym jezdzic a przede wszystkim funduszy...a jako ze wiemy ze to samochod typowo pod kajoty..no to troche sie przeliczylem [myslalem ze bede mial czas jezdzic ale jak pisalem cale wakacje przy nim robilem..prawko zrobilem dopiero 3 miechy temu kasy na starty jakos brak]..teraz mam mature a po niej chce wyjechac do pracy..kasa z malca zostalaby zainwestowana...jak sie nie sprzeda nie bede zalowal..i nie wiem co jest z tym rozrusznikiem..to trup stary jeszcze z jakiegos 903ccm...i bardzo prosze o czepianie sie dalej bo w koncu o to mi chodzi..chce wszystko wyjasniac zeby nie bylo niedomowien...pozdro mądrale

a gdzie do pracy? szwaby? pewnie golfem chcesz wrócic 1,8 2.0 gti?

-nieprzyzwoite przyspieszenie i stosunek mocy do masy ;]

wiesz zoltarku...niektorym do szczescia nie potrzebny jest dzwiek mielonej szkrzyni, a wystarczy plynne odbicie i 15 do setki...po co mam byc kolejnym kamikadze w zoltym parchu z przyspieszeniem 8 do 100 z ktorego przy niewielkim bledzie mozna bedzie co najwyzej silnik rozpoznac bo niewatpliwie jest to najtrwalsza rzecz...smiej sie z siebie a na lubelszczyznie z tego co na razie widze to jedyny chyba swapior wiec jest sie z czego cieszyc...no ale
juz smieszniejszym mi sie wydaje moj blad w opisie oleju...catrol "15WD40" ..ale nie bede tego poprawial

to niezle padło z tego parcha skoro ma 15s do 100

mysle ze max 1000 zeta mozna dac

bujaj nigdy nie mierzylem przyspieszenia...ale jest dobrze...a teraz wymiataj z mojego ogloszenia i mi tu nie zasmiecaj ;] pzdr.

e no spoko, ale zara toki przyjdzie i powie ze on za 1000 kupil pzdr

Dajcie spokuj fajny wózek sam bym troche pozmieniał ale tak na marginesie 903 cxzy tam 899 to taki najkożystniejszy chyba swap do użytku na co dzień a doo tego czasem można fajnie poszaleć jak ma zdrowy motor to mniej więcej do sety ok 13.5s powinien mieć to wcale nie taki zły wynik.