Zestaw naprawczy do LPG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Pada mi parownik a konkretnie membrany. Parownik mam firmy LOVTEC. Gdzie można by kupic i ile by kosztował zestaw naprawczy do tego parownika? Bo nowy parownik to troche duży wydatek. Wielkie dzięki za pomoc.

[ wiadomość edytowana przez: BIAŁY dnia 2004-09-01 20:00:26 ]

Warszawa ul. Chełmska viz a vi Bobrowieckiej. Jest tam sklep z częściami do instalacji gazowych wszystkich typów.

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

A cena oscyluje wokół 100 zł.

Czy nie orientuje się ktoś ile kosztuje rurka, przez którą płynie gaz od zbiornika do parownika oczywiście do Poloneza?

trudno powiedziec, bo rurki te sa na metry, sam je docinasz , doginasz i dopiero na końcu zarabiasz baryłkami

Cytat:
2004-09-01 22:51:24, dr_przemek pisze:
A cena oscyluje wokół 100 zł.

Dziwne te wasze ceny??
Jak byłem dziś u gazownika, bo gaz mi szfankował, to krzyknął to świece i zaproponował takie amerykańskie za 100zł

A 2 membrany do reduktora kosztowały 220zł

A może nie, to Wy w tych sklepach macie siakeś takie podróbki

Cytat:
A 2 membrany do reduktora kosztowały 220zł

Gdzieś to kupował ?
Za cały reduktor (fabrycznie nowy)zapłaciłem 300 zł

pzdr
CHIO
Lada Klub Polska

Zestawy naprawcze do parownikow na ALLEGRO znajdziesz .
Ceny od 80 do 150 zeta zależy od firmy.Nowy parownik to góra 275 zet , więc sam przekalkuluj

Witam Wszystkich!Ja również z chęcią bym wymienił moje membranki bo padły na amen,i potrzebuje tego jak najszybciej,bo w środe wyjeżdzam a benzynka strasznie droga a odległość do pokonania to prawie 1000km,Panowie pomóżcie gdzie w mojej okolicy tzn. kraków moge dostać takie membrany???Wielike dzięki za pomoc!!!!!!!

Cytat:
2004-11-18 18:10:53, karas pisze:
Dziwne te wasze ceny?? Jak byłem dziś u gazownika, bo gaz mi szfankował, to krzyknął to świece i zaproponował takie amerykańskie za 100zł A 2 membrany do reduktora kosztowały 220zł A może nie, to Wy w tych sklepach macie siakeś takie podróbki

tak to jest jak sie nie sprawdzi jakie są ceny...
mechanik wtedy robi z tobą co chce i zapewnia ze ma najtaniej

Za 100 zl to ja nawet nie musze sie dotykac do membran.W tej cenie wliczone sa membrany i robocizna.

Niedawno kupowalem membrany w jakims sklepie w rembertowie za 70 zl do lovteca.

Rembertów to troche daleko od krakowa!!!!!!

Nie, nie!! ja oczywiście nic tam nie kupiłem!!

Na giełdzie nowy parownik kupiłem za 130zł

a świece briska po 12zł

hmm, a co powiecie np na te zestawy naprawcze??

1

2

3

Tylko kurna, jaki ja mam model tego parownika

Cytat:
2005-02-28 18:51:14, karas pisze:
hmm, a co powiecie np na te zestawy naprawcze?? 1 2 3 Tylko kurna, jaki ja mam model tego parownika

1 - podróbka (nic nie warta twarde membrany)
2,3 - oryginały (to sie powinno kupować)

Witam!
A widział może ktoś membrany do podciśnieniowego ZAVOLI model GP z 2002r. ?? Ostatnio rozbierałem swój parownik i skończyło się tylko na czyszczeniu. Przydałaby się wymiana membran, ale za cholere nie mogłem w okolicach Łodzi tego znaleźć.

--
pozdrawiam
Krzysiek Rogala

Czy orginalne membrany mozna poznac po napisach na nich??

Cytat:
2005-02-28 20:48:35, krzysiek_rogal pisze:
Witam! A widział może ktoś membrany do podciśnieniowego ZAVOLI model GP z 2002r. ?? Ostatnio rozbierałem swój parownik i skończyło się tylko na czyszczeniu. Przydałaby się wymiana membran, ale za cholere nie mogłem w okolicach Łodzi tego znaleźć. -- pozdrawiam Krzysiek Rogala

Hehe, tez mam Zavoli montowany w Łęczycy notebene. Tez jestem ciekaw gdzie można dostac membrany bo ostatnio tylko czysciłem parownik

Cytat:
2005-02-28 20:49:32, dreX pisze:
Czy orginalne membrany mozna poznac po napisach na nich??

mozna tak powiedziec... poza tym sa dokladniej wykonane, maja instrukcje i są firmy lovato. jest na nich napisane ze to oryginalne wyposazenie LOVATO

tu masz przykład