MotoNews.pl
2 [ot] kto z was będzie startował w 2006 w MOB?????? (131858/0) - NT

[ot] kto z was będzie startował w 2006 w MOB??????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pochwalcie sie swoimi planami na sezon 2006. szcególnie chłopaki którzy startowali w 2005 w MOB i w MM. jakie teraz macie plany??
kto na co liczy, kto co z was zrobił przez zime.
ja mam w planie cały cykl mm i cały cykl KJS
bryka jeszcze nie ruszona niestety

Ja tam bym sie czasem pojawil ale dopiero w lato chyba ze jest cos w lutym bo na wiosne jade do kartoflandii. Macie jaki rozklad jazdy tzn co gdzie kiedy ktos organizuje.

Do zobaczenia

Cytat:
2006-01-18 21:52:59, bizer_trikolor pisze:
kto na co liczy, kto co z was zrobił przez zime. ja mam w planie cały cykl mm i cały cykl KJS bryka jeszcze nie ruszona niestety

odp na wszystkie swoje pytania

myśmy z krauzerem wreszcie po długich bojach dorwali sponsora i zamierzamy wystartować w 10 imprezach w tym sezonie. napewno będzie to cały puchar anwy oraz cały puchar platinum czyli razem 8 imprez oraz 2 ekstra imprezy czyli najprawdopodobniej XII SRS w maju oraz moze na jakis mistrzostwach tych sie pojawimy chociaz to dopiero decyzja zapadnie w ciagu sezonu. Autko przechodzi gruntowną modernizację od góry do dołu więc mamy nadzieję cos powalczyć
Do zobaczenia na trasach

ja moze wpadne kiedy na flaszeczke.. uwaga bizer strzez sie bo nie pamietam do konca ale to na Ciebie drzwi kladlem jak spales na podlodze czy nie na Ciebie?

tak to ja tam lezałem sobie w spiworku
ale nie o tym mamy gadac
gdzie reszta?? evil, krzych00, mardziel zoltar, szymek-max, nodajspokój i reszta ludków??

ja zaczynam od marca wczesniej nie dam rady bo wydatek druzy to krootka skrzynia , fakt ze na ile tylko fundusze pozwola to bede pokazywal wszem i wobec odcine na 2 cylindrowce

Cytat:
2006-01-18 21:52:59, bizer_trikolor pisze:
pochwalcie sie swoimi planami na sezon 2006. szcególnie chłopaki którzy startowali w 2005 w MOB i w MM. jakie teraz macie plany?? kto na co liczy, kto co z was zrobił przez zime. ja mam w planie cały cykl mm i cały cykl KJS bryka jeszcze nie ruszona niestety

Jeśli będzie za co, to ja jak najbardziej bede sie pojawial i was gonił
O planach mówić nie mogę, bo sam nie wiem jak to będzie. Chęci są, jeśli natomiast nie znajdę sponsora i/lub stałej pracy to będę zmuszony jednynie kibicować

Zmiany od końca sezonu 2005:
- skrzywiłem 3 felgi, 2 wahacze, zespułem 2 przeguby
- wymieniłem membrane w pompce paliwa, filtr paliwa, filtr powietrza, olej
- okleilem sobie samochod
- nabyłem skrzynie z krotkimi III i IV biegem. Po zmierzeniu czasow przyspieszen i porownaniu z czescia konkurentow - lekko mowiac - troche sie zalamalem. Jest źle... nie macie się czego bać (12 sek do 80 km/h, 22 do 100 km/h).

Tyle u mnie

mi sie troche motor rozjebal ostatnio i planuje sie zaswapic jak sie uda.

ja jak sie pojawie to w drugiej czesci sezonu jak juz. ale bedzie za to wejscie smoka

Cytat:
2006-01-18 23:55:27, Krzyh00 pisze:
mi sie troche motor rozjebal ostatnio i planuje sie zaswapic jak sie uda.

co bedziesz instalował??

troche bizerowi zofftopicuje (sorry)
a ktos moze w warszawskim pucharze zimy startuje z forumowiczow?

Cytat:
2006-01-20 20:07:55, jaqo pisze:
troche bizerowi zofftopicuje (sorry) a ktos moze w warszawskim pucharze zimy startuje z forumowiczow?

ja nie, ale byc na 100% bede

Cytat:
2006-01-20 11:45:59, jaqo pisze:
troche bizerowi zofftopicuje (sorry)
a ktos moze w warszawskim pucharze zimy startuje z forumowiczow?

Nie przyznawac sie bo bedzie sie wstydzil wystartowac Zakladajac oczy wiscie ze zdazy zrobic prawo jazdy

[ wiadomość edytowana przez: qubek dnia 2006-01-20 21:26:07 ]

[ wiadomość edytowana przez: qubek dnia 2006-01-20 21:26:46 ]

Cytat:
2006-01-20 21:24:51, qubek pisze:
Nie przyznawac sie bo bedzie sie wstydzil wystartowac Zakladajac oczy wiscie ze zdazy zrobic prawo jazdy [ wiadomość edytowana przez: qubek dnia 2006-01-20 21:26:07 ] [ wiadomość edytowana przez: qubek dnia 2006-01-20 21:26:46 ]

Wydawalo mi sie to logiczne. To bedzie (jezeli bedzie) jego pierwszy start i na dodatek ja mialbym pilotowac - kaszana murowana.

zapodaje coś co was zainteresuje z pewnością

1. Runda - 29.04.2006 - organizator Automobilklub Bydgoski
2. Runda - 13.05.2006 - organizator Automobilklub Toruński
3. Runda - 18.06.2006 - organizator Automobilklub Toruński (Grudziądz)
4. Runda - 02.07.2006 - organizator Inowrocławski Klub Samochodowy
5. Runda - 05.08.2006 - organizator Automobilklub Włocławski
6. Runda - 26.08.2006 - organizator Automobilklub Toruński (Brodnica)
7. Runda - 30.09.2006 - organizator LKT Wyczół Gościeradz
8. Runda - 22.10.2006 - organizator Toruński Klub Motorowy

ja tam poki co ch*j wbijam w ten wasz okreg, 300kilo pedałowania zeby sie pokrecic wokol paru pacholkow, na razie na 100% jade brodnice bo tam to mozna poszalec, a reszta... no sory za daleko zeby taka pasze jechac, jakby bylo conajmniej polowe blizej to bym sie skusil a tak wjebie kase w paliwo, okaze sie ze jakas awaria i rzucanie k*rwami przez tydzien

Cytat:
2006-02-11 00:58:41, Krzyh00 pisze:
ja tam poki co ch*j wbijam w ten wasz okreg, 300kilo pedałowania zeby sie pokrecic wokol paru pacholkow, na razie na 100% jade brodnice bo tam to mozna poszalec, a reszta... no sory za daleko zeby taka pasze jechac, jakby bylo conajmniej polowe blizej to bym sie skusil a tak wjebie kase w paliwo, okaze sie ze jakas awaria i rzucanie k*rwami przez tydzien

no tu sie zgodze w 100%, chciaż toruński tez polecam oprócz brodnicy