Krajobraz po zimie..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem że zima się nie skończyła ale dzisiaj przy okazji dobrej pogody umyłem dokładnie swoje espero i .... k.wa lepiej żebym tego nie robił....rdza rdzę goni.Ta pieprzona sól(sorry za wyrażenie,ale lżejsze nie przychodzi mi do głowy)daje sobie pięknie radę z moim esperalem .A jak u was?

faktycznie..glupio zrobiles co cie podkusilo do tego kroku?? kto przy minus kilkunastu stopniach myje samochod? no nie mow ze w kraku byla dzis dodatnia temp

przyznam ze jest to po za moja zdolnoscia percepcji

Nie wiem jaka temperatura była w Krakowie, ale w Bielsku było dzisiaj + 4 stC Gdzie te mrozy ??

A rdza faktycznie .... Też nie chcę na to patrzeć ....

właśnie w katowicach dziś odwilż

No rdza w drzwiach to poważny problem - na tyle poważny że może sie wydawać z zewnątrz, że jest jej tylko troche na dole drzwi - mi jak malowali auto to jak wyjeli drzwi to im sie rozleciały mimo ze były tylko niewielkie onzaki postępującej pracu matki natury

Cytat:
2006-01-21 20:52:53, Kolber7 pisze:
właśnie w katowicach dziś odwilż

bosz..to ja chce sie zamienic ale spoko..u was jutro tez ma byc zimno hehe..w koncu miala byc polska solidarna

Cytat:
2006-01-21 21:59:35, qbaj pisze:
bosz..to ja chce sie zamienic ale spoko..u was jutro tez ma byc zimno hehe..w koncu miala byc polska solidarna

Tak jest nastało prawo i sprawiedliwosc. Dla chłopaków ze sląska - 22 prosze

I jeszcze śniegu po ch..
A ja bym im jeszcze wysłał tych solidarnych kaczyniaków na ferie zimowe do odśnieżania. Możliwe, żeby im te mordy napuchłe trochę schudły.

qbaj--u mnie dzisiaj pod krakowem było +5stC!!!!Fakt że do słoneczka ale zawsze coś---i dla tego mnie podkusiło żeby umyć auto

Cytat:
2006-01-21 22:35:49, slayter pisze:
I jeszcze śniegu po ch.. A ja bym im jeszcze wysłał tych solidarnych kaczyniaków na ferie zimowe do odśnieżania. Możliwe, żeby im te mordy napuchłe trochę schudły.

Jak ich będziecie wyp...ć od siebie gwarantuję im dobre zatrudnienie przy odśnieżaniu a jest z czego.Zakwaterowanie w nieogrzewanym domku gospodarczym niech się solidarnie rozgrzewają.Teraz jest +- 0 i pada śnied.Pozdrawiam.

A tak było dzisiaj w mazowieckim o 8.00 rano.

W Cz-wie jest teraz -21*C

W Rzeszowie aktualnie -19,6
i esperak pali od kopa jest tylko jeden problem wskaznik pozimu paliwa najpierw bardzo wolno sie podnisil o potem calkiem przestal dzialac co to moze byc zaczely sie te dziwy jak temp. spadla ponizej -5 stopni wskazowka jest caly czas poza skala - tak jak wtedy gdy jest wyloczony zaplon
dodam ze w zaeszlym roku jak przyszedl ostry mroz to sytuacja byla podobna tzn. wolne reagowal ale jak mroz puscil to wszystko wrocilo do normy

W łodzi obecnie -22C

Pod bakiem są takie złaczki właśnie od czujnika poziomu mogły zamarznąć Ktoś mi o tym mówił jak mi wskaznik wariował i przeczyscilem i jest ok - a przy takich mrozach to raczej na bank zamrzły

W Poznaniu aktulanie -16

U mnie na radzieckim termometrze -22.

Tylko - 15

Żyrardów A.D 2006.01.23 godz. 14.16 -21*C ... k..wa co ja tu robie????????

U mnie rano było -26*C, teraz -19*C

Na trzecim piętrzę za oknem teraz - 13.6