Omega żyje ,ale problem ogrzewania pozostał !
Wybrałem sie do majstrów ,bo mam szron od środka zero ciepła zero Pan fachowiec pomacał moją ślicznotke i stwierdził ,ze nagrzewnica daje ciepło
(cofnąłem sie pamiecia wstecz i pamietam jak wczsie jazdy climatronic co jakiś czas tak dziwnie pobrzękiwał i jakos w lato przestal tylko kurde nie zwróciłem uwagi czy akurat przestał wtedy grzać )
Majster wszedł do kabiny i powiedział ,ze to jakiś silniczek w środku climatronica i po prostu nie daje sygnalu nie otwieraja się klapki – zostaly na pozycji zimna ,dodam jeszcze ,ze nie dziala zmiana pozycji nawiewu leci tylko na szybe – dmuchawa dziala bardzo mocno
Proszę o jakieś informacje ,bo nie mam pojecia co robic i od czego zaczac ,majster wyslal mnie do elektryka
ps. za czasow dzialania ogrzewania zwróciłem uwage ,ze jeden z kanałow daje zimno reszta była Ok.
Pnowie pomóżcie ,bo zamarzne w Omeszce przy -5 poprostu się nie da wysiedzieć i musze skrobać skrobaczką od środka
Nie wiem od czego zacząc moze rozkrecić i posprawdzać ,ale nie wiem czy coś tam wypatrze
P O M O C Y ! ! !
ps.można te klapki otworzyc recznie na pozycje ciepła ,oczywiscie jezeli dobrze kombinuje