Dwarodzaje wyswietlaczy kompa w omie B?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam kumpli Ostatnio widzialem w omie B 1999r 2.5benzyna wyswietlacz od kompa,ale jakby zasloniety do polowy,czyli z wezszym ekranem.Pytanie, co jest grane? Jakas ukrojona wersja?
Prosze o odpowiedz,dziekuje.

Może on poprostu nie miał kompa, tylko sam wskaźnik temperatury i godzinę!

Mógł mieć też wersję z telefonem. Wszystkie wersje wyświetlaczy komputerów pokładowych do obejrzenia tu. Generalnie należy poszukiwać haseł: TID, MID, CID.

[ wiadomość edytowana przez: mar_k dnia 2006-01-25 13:31:30 ]

Dokladnie takie cos,ale to chyba pelny komputer? Inaczej bylaby to profanacja.hihi

Cytat:
2006-01-25 14:13:24, mario26DR pisze:
Dokladnie takie cos,ale to chyba pelny komputer? Inaczej bylaby to profanacja.hihi

To nie jest komputer
On wyswietla godz.,radio i date
Czemu od razu profanacja
Tańsza wersja

Ten na obrazku jest bardziej niż pełny. To radio ma zintegrowany telefon.

Mój jest diamant z gniazdem z tyłu a komputera nie ma, za to mam tempomat .

Pozdrawiam,
Michał

Szkoda,bo mam fajna bestie na oku. 1999rok skora, v6. I w takiej bryce nie ma komputera? Cos mi tu nie pasuje.

Cytat:
2006-01-25 21:10:33, mario26DR pisze:
Szkoda,bo mam fajna bestie na oku. 1999rok skora, v6. I w takiej bryce nie ma komputera? Cos mi tu nie pasuje.

przecież V6 jest nieudane i zawodne
co innego R6...

Cytat:
przecież V6 jest nieudane i zawodne
co innego R6...

...ktore leci 260 "bezproblemowo"

brak mi sil dla kolegi Vino. Ja tu powaznie pytam,bo w 99roku to juz chyba standartem powinno byc montowanie kompa.A tak cosik podejrzanie mi wyglada fura. Co do R6 to sa lepsze

A jak powazna bylaby ingerencja w elektronike,by podlaczyc i miec mozliwosc full obslugi wyswietlacza i jesgo parametrow?

Temat był na forum. Generalnie instalacja pełnego komputera możliwa ale nieopłacalna ze względu na koszty i nakład pracy. Może zasugerowałeś się wielkością a to wersja z telefonem w radiu jak ta z obrazka i wtedy też ma komputer, tyle że sam wyświetlacz jest "bardziej skoncentrowany" i przez to mniejszy. Chyba podstawowe wersje tylko z wyświetlaniem czasu i temperatury były w ubogich 2.0 i jakiś podstawowych modelach TD. Czy były tak ogolone V6, a zwłaszcza MV6 bez komputera? Ktoś ma taką?

To mnie uspokoiles Dziekuje,przeciez byloby to chore nie?MV6 i bez kompa.hihi Wiec,probuje szczescia,moze za pare dni,zmieni mi sie cos w opisie

z tego co ja sie naogladalem przed zakupem MV6 to kazda miala pelnego kompa