Czy emblemat forda.....???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powiedzcie mi czy znaczek forda z chromowanego grila a z plstikowego grila to to samo??Chodzi mi eska z 96r

NIE

Emblemat z chromu ma wymiary 9x4,5cm

a z plastikowego 11x5cm

Poprawcie mnie jeśli źle pamietam

Z plastykowego na 100% ma 95mm na 38mm bo mam w ręce??Acha czy gril chromowany bedzie pasował jezeli mam plastykowy??

[ wiadomość edytowana przez: uki23 dnia 2006-01-25 19:50:30 ]

Jak nas tyle jest to moze napisze mi ktos czy ten emblemat z chromowanego grila a z plastykowego to to samo i czy mając plastykowy gril podejdzie mi ten chromowany??

Cytat:
2006-01-25 21:31:02, uki23 pisze:
Jak nas tyle jest to moze napisze mi ktos czy ten emblemat z chromowanego grila a z plastykowego to to samo i czy mając plastykowy gril podejdzie mi ten chromowany??

Cały grill możesz spokojnie podmienić Przecież wymiary otworu są jednakowe

Znalazłem taki fajny gril na allegro tylko bez znaczka i poroblem tkwi w tym ze nie wiem jakich wymiarów znaczek tam podchodzi?

i tak grill bez znaczka jest najlepszy;>

Jak ci się nie spieszy z tym chromowanym grilkiem to poczekaj aż coś się pojawi na Allegro bo dość często widuję takie gorzej z tąchrumkowaną ramką na rejestrację do tyłu

To własnie na allegro widziałem taki gril i chciałbym nim zastapic mój platikowy!!Myąle ze bedzie pasował do ciemnego koloru mojego fordzika!!

Jeżeli myślisz o przełożeniu straego znaczka z czarnego grila do chromowanego to zapomnij o tym!!! na 1000% nie będzie pasował, bo miałem ten sam problem. Za 45zł kupiłem oryginalny w salonie.
Bo powiedziałem, ze konkurencja za tyle sprzedaje. Jak się później okazało, ta "konkurencja" oferowała za 45 nową podróbkę, bo tło było dużo jaśniesze. hi hi hi

Cytat:
2006-01-25 21:55:28, uki23 pisze:
To własnie na allegro widziałem taki gril i chciałbym nim zastapic mój platikowy!!Myąle ze bedzie pasował do ciemnego koloru mojego fordzika!!

Właśnie taki mam

">