Zdezrzak bez halogenow a z halogenami

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. moze byl taki temat,jednak nie moglem znalezc.Doradzcie mam esieego z 96 roku bez halogenow a chce mu zalozyc zderzak z halogenami. czy beda pasowac a jezeli nie to co bym musial poprzerabiac.Pozdrawiam

Mam ten sam problem!!Pytałem juz!!Raczej powinien pasowac bez problemu tylko nie wiedomo czy masz pociągniętą instalacje do halogonów??Tez mam 96r.

nie nie musisz przerabiać, wszytkie mocowania sa identyczne - przerabiałem to, więc wiem
Co najwyżej możesz nie mieć położonej instalacji do halo. jak masz, to gdzieś tam powinny być schowane złączki do halogenów, a w kabinie przy włączniku - wtyczka.

ok. dzieki
mam kable w srodku(dodatkowa kostke,jakies kable przy z tezaku tez wisza to chyba beda one a nie wiesz ile mozna zaplacic za taki komplecik uzywany??

W którym miejscu masz ta kostke i te kable??Tez musze sprawdzic!!Mam ten sam rok to powinny byc-no ale??

sluchaj kosta w kokpicie - mususzz jej szukac po rozebraniu kokpitu wzdluz kabli od przeciwmgielnych z tylu tylko ostroznie bo jak ja szukalem to szarplem za mocno i rozlaczylem przewody od napinacza pasow.
kable na zewnatrz widzialem ze wisza w okolicy klaksonu prawie przy zderzaku. zycze milego szukania.

Cytat:
2006-01-25 18:50:26, akirus pisze:
ok. dzieki mam kable w srodku(dodatkowa kostke,jakies kable przy z tezaku tez wisza to chyba beda one a nie wiesz ile mozna zaplacic za taki komplecik uzywany??

zderzak nie klejony, nie popękany o tej porze rokum około 200-300PLN, malowanie około 350PLN, komplet halo około 150-200PLN. Nie radze kupowac zamienników, choćby i nowych (zarówno halo i jak i zdrzak), bo nowe zamienniki sa gorszej jakości niż używane oryginały - też przetestowane na halo na własnej skórze, a zderzak przetestował Mss.