Post pod wpływem.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
NIeraz mi sie wydaje ze wy piszecie swoje posty po wpływem procentów... a w szczególnosci baryła_wroclaw on to jak sie napije to zapiernicza po wszytskich postach i odpisuje na co tylko sie da !! wiec chlopaki pijmy zdrowo i ustawmy sie na bibe !!!
Wpadnijmy wszyscy do Baryly on nas zawsze przygarnie jak dezdomnego z flaszka !!

wpływem nei wpływem ja wruciełm właśnei ze stacji z nastepna flaszka kurna na dworzez -50 wypilim 1.25 abstynenta z bratem i kolesiam a kórna na dworze to nie pomogło.tera 0.7 ale pewnie do końca niewytrzymamy bo chłopaki mi juz umieraja a samu pił ni ebęde b w pokoju lustra nimam

1,25 l z bratem i jeszcze koledzy ?? Kurna slabe lby macie ludziki U nas w akademie jak zaczynamy bans z ekipa to tak jak pije 4 osoby to bez 3 l Zawiszy nie zaczynamy. A przewaznie konczy sie w granicach litr na twarz.

nio litr to norma niemoja wina że brat i jego koleś mają słabe głowy i kurna oszukują.ja tam zazwyczaj do litra w 3 to nawet nie siadam bo nielubie chodzić niedopity bo potem zasnać niemoge lisu to siadaj w pociąg ja mam jescze 15l bimbru w piwnicy gwarantuej że po 0.5 niewstaniesz z krzesła mocny jebaka mi tym razem wyszedł juz w butkach ma ok 65% jebie w grdła praie jak spiryt

ee tam kto pisze posty pod wpływem ?? ja nigdy tak nie pisałem... heheh bo nie pije...

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2006-01-22 22:13:04 ]

pijany emcekłin do was - kto pamieta moje wypociny?

hehe ja tam dzis wyjatkowo tylko 2 piwka cały dzień na kierce łoiłem w gt legends

Cytat:

ee tam kto pisze posty pod wpływem ?? ja nigdy tak nie pisałem... heheh bo nie pije...

no pewnie przeciez tu sami abstynenci..

Cytat:
2006-01-22 22:28:25, MCQUEEN pisze:
pijany emcekłin do was - kto pamieta moje wypociny?

Ja pamietam...

A teraz panowie napsize cos od siebie. w pełni trzezwy i zdrowy na umyśle chciałem was potepic. Popiracie alkohol, ktory tak naprawde rujnuje ludziom życie. Tak samo z seksem, wszedzie seks i seks... A 16stki to maja balony jak ze hej.. i w ogole swiat jest zły...

Cytat:
2006-01-25 09:34:37, Chopper pisze:

chopper ty zyjesz???

Cytat:
2006-01-25 09:34:37, Chopper pisze:

łooo Chopper gdzies ty byl jak cie nie bylo???? nie oddzywales sie ales nas zaskoczyl... ;]

w szczegulnosci to tys jest abstynent

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2006-01-25 11:42:17 ]

a ja znów z baraciakiem ognia dałem i chłopak mi zgasł a jeszcze pare piwek zostało i 0.5 łudki bols ktoś chętny??jak nie to idem spać bo od rańca trza to obrucić co by sie nie kurzyło

pod wplywem sie fajnie pisze;p

Barył Ty zawsze namnie nie czekasz wpadnij w poniedziałek to cos sie wypije Tylko ja do szkoly ide na 14:00 wiec bedzie dobry polew

poniedziąłek mas jak w banku biorem bimber i zobaczym jak ty do szkołu pujdziesz pany a ja znów ndzgany i to zdrowo:

Zaprasza domnie w Poniedziałk z 0.7 i sprawdzimy który z nas jest najlepszy :]

coś ty kiler ohu***********ł 0.7 we dwa przecie z litrm zem będe bo pić to trza umić

ja kurde mialem wczoraj urodzinki i kurde tak zalalem pale ze kobieta musiala mnie prowadzic do nie do domu hyhyhy kurde a wszystko przez moich gosci po co kurcze oni tyle flaszek mi kupili

Oj przepraszamy !! juz nigdy nie bedziemy tyle kupować !! myslałem ze jeszcze dzis bedziesz miał kaca a Ty nie !! wychodzi na to ze za mało kupilismy !! poprawiny Poniedziałek

wrc126p kurde ja mialem kacora ale jakas godzine temu mi przeszed a co do poprawin to czemu nie chociaz poniedzialek i kurcze na kacu we wtorek do szkoly yh jakos sie przezyje