Nuda

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie.. dajcie jakis sposob ( tylko bez takich mi tu ajk poczucz albo posprzataj ) zeby zabic ta nude

Ktoś kiedyś powiedział że nudzą się tylko nudni ludzie

Ja zazwyczaj sie nie nudze... czasem to nie wiem nawet kiedy ten czas leci a juz noc się robi

Jak chcesz sie nudzić to na PTK jest odpowiedni temat do tego pt. "NUDA"

Cytat:
2006-01-23 22:43:23, storm pisze:
Ktoś kiedyś powiedział że nudzą się tylko nudni ludzie Ja zazwyczaj sie nie nudze... czasem to nie wiem nawet kiedy ten czas leci a juz noc się robi

obecnei nudze sie dlatego ze przez ostatni czas non stop sie uczylem.. w tym momencie nei musze i nei wiem co robic

Cytat:
2006-01-23 22:50:15, roos1985 pisze:
obecnei nudze sie dlatego ze przez ostatni czas non stop sie uczylem.. w tym momencie nei musze i nei wiem co robic

ucz sie dalej nawet tego czego nie musisz

Cytat:
2006-01-23 22:54:05, sterciu pisze:
ucz sie dalej nawet tego czego nie musisz

patrz post pierwszy...

Cytat:
2006-01-23 22:40:21, roos1985 pisze:
jak w temacie.. dajcie jakis sposob ( tylko bez takich mi tu ajk poczucz albo posprzataj ) zeby zabic ta nude

Wiec: posłuchaj muzyki, obejrzyj film lub ciekawy program, wyskocz na piwo, pozjeżdzaj na sankach, zagraj w ogame , poćwicz "brzuszki", idz na randke, przeczytaj książke, zrób plecionke z kolorowych żyłek, zagraj w karty, warcaby, bierki,pogadaj przez telefon, poeksperymentuj w kuchni... jeszcze wymieniac ?

Cytat:
2006-01-24 18:01:01, storm pisze:
poeksperymentuj w kuchni...

esperynek.. to ma ukryty sens;] i jest calkiem racjonalne ;] jzu nei musisz wymieniac.. zreszta dzis jzu sie nei nudze... to byl taki wczorajszy szok..... po calych dniach z nauka

podriftuj poldkiem na LODZIE

heh no i to jest rozwiazanie godne pochwaly i uwagi zrestza jka tylko moge korzytsam z tej opcji

korzystaj z okazji bo pózniej moze byc z Tobą tak jak ze mną ze juz nie ta sama zabawa co poldkiem jazda po sniegu teraz to moge sobie tylko powspominac

Cytat:
2006-01-24 18:01:01, storm pisze:
Wiec: posłuchaj muzyki, obejrzyj film lub ciekawy program, wyskocz na piwo, pozjeżdzaj na sankach, zagraj w ogame , poćwicz "brzuszki", idz na randke, przeczytaj książke, zrób plecionke z kolorowych żyłek, zagraj w karty, warcaby, bierki,pogadaj przez telefon, poeksperymentuj w kuchni... jeszcze wymieniac ?

Hehehe niezłe... Chyba skorzystam A z tą randką to będzie mały problem... Nie ma z kim

Cytat:
2006-01-25 17:29:50, ladydark1991 pisze:
A z tą randką to będzie mały problem... Nie ma z kim

No to już, Taza pod ręke i załatwione

Cytat:
2006-01-25 19:19:27, storm pisze:
No to już, Taza pod ręke i załatwione

Storm .....

No ok, już nic nie mówie

Taz w wersji pochmurnej czyli doliczam kolejna wpadke towarzyska do kroniki

Cytat:
KoChAm KoGoŚ kOcHaNeGo I nIe MoGe ŻyĆ bEz NiEgO :* KcK:*

opis LadyDark1991

a wiec po 1 - ona nie chce miec ze mna nic wspolengo
po 2 - ja mam na imie Ł a nie K wiec opis nie do mnie

takie male sporostowanie zeby pg wiedzialo jaka jest sytuacja

To nam coś Lady kręci że nie ma z kim na randke iść.....ale ja się w takim razie w sprawy miłosne nie mieszam

Taz chyba zazdrosny jest