SPRĘŻYNY PONY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie nie wiem czy taki temat juz był ale bede na wiosne szukał spreżyn do pony. zależy mi na utwardzeniu "dziada" i ewentulanie obniżenie samego przodu tak max 6 cm. Jeżli wiecie gdzie można szukać albo z czego dopasować, prosił bym o pomoc. pewnego czasu na allego były do s-coupe 92r ale nie wiem czy podejdą??
dzieki i pozdrawiam

ja mam VENTURY sprężynki siadł około 4 cm

SPEED GDZIE MOŻNA JE DOSTAĆ I W JAKIEJ CENIE?? CHYBA ZE KTOŚ MIERZYŁ SPREŻYNY W PONIACZU JAKIE WYSOKIE I WOGÓLE??
POZDR!!

ja je kupowałem przez tą firmę co kiedys razem byliśmy

Ja kupowalem sprezynki progresywne firmy Platimex (jakies 4cm w dol) koszt ok 400PLN. Niestety nie wiem jak sie z nimi skontaktowac bo sklep w ktorym zamawialem zlikwidowano ale moze poszukaj w necie

www.platimex.pl

Platimexy ci obnizą i troche utwardza ale do menskiej sportowej jazdy to sie nie nadaje

A i tu sie nie zgodze. Po zalozeniu tych sprezyn zawieszenie bardzo przyjemnie pracuje. Auto rewelacyjnie trzyma sie w zakretach. Poza tym nie sztuka utwardzic auto do tego stopnia zeby nery odbijalo . Wszystko w granicach rozsadku i dostosowane do wspanialych krajowych nawierzchni

panowie nie kłucić sie i już!!
kto tu mówił o sporotwej meskiej jeździe. i to jeszcze poniaczem z troszke podjechanym silnikiem. ja chce tylko zeby jakoś kulturalnie i pewniej pojeździć sobie moim Hultajem. którego teraz nosi po całej drodze.

Wiec ja proponuje platimex. Naprawde "przyjemna" twardosc i cien komfortu pozostal